Marian Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 (editat) Pai Orgasmo are scule la care eu n-am dreptul nici sa visez Iar Dvs aveti o experienta practica si rabdare demne de invidiat, in asemenea conditii solutiile vin mult mai simplu, eu mai am de munca pana acolo. Aveti dreptate nu cred ca se face reset ok pe 10R, deci pica afirmatia mea anterioara cum ca ar merge in combinatie cu o dioda simpla, ar fi prea mica tensiunea in ciuda timpului ceva mai mare ( umplere sub 50% ). Cu dioda plus zener altfel ar fi fost treaba, dar tot n-ar fi avut sens 10R. Editat Mai 12, 2018 de marian Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Deci probabil ca in opinia unor colegi, documentul e matrasit... "Aluzia" am inteles-o. Totusi imi pare rau ca odata cu cele 20 module avute si vindude, am dat si cd-urile originale QSC, va puneam o lista cu tot ce contineau, erau cd originale QSC, 2 bucati cu toate manual service-urile lor pina in anul 2012 parca. Daca s-a ajuns pina aici: "ori poate intentionat editata in scopul inducerii in eroare ( de catre cine, n-as putea sa ma pronunt )", nu are sens sa mai continui pe acest topic. Seara frumoasa sa aveti! Link spre comentariu
Marian Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 (editat) Nu incepe din nou circoteca, nu am rostit nicaieri numele tau, n-am facut aluzie la numele tau, am si spus ca n-am cum sa stiu cine anume. Schema contine erori la valori, am dovedit asta, cine le-a introdus n-am cum sa stiu, si nici nu conteaza asta, important este ca s-a lamurit si o putem lasa in urma. Editat Mai 12, 2018 de marian Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 (editat) Marian, fara sa te superi, am specificat clar provenienta schemei puse, direct de pe unul dintre cd-urile originale QSC pe care le-am avut. Seria lor de boxe cu acest modul in multe versiuni hardware si software, contine nenumarate modele. https://www.qsc.com/live-sound/products/loudspeakers/powered-line-array-loudspeakers/kla-series/ https://www.qsc.com/live-sound/products/loudspeakers/powered-loudspeakers/k-series/ Initial am vrut sa printez fiecare pagina a documentului din care pusesem anterior si sa le pun aici, dar nu se merita. Am vazut rautatea oamenilor din pacate... Mai aveti sa scrieti ca eu sint clona cuiva, daca am ajuns sa pun pe forum "scheme denaturate in mod voit"... In idee era vorba despre un traf de curent cu raport de 1/100 cu 10mA ca se poate folosi numai pina la cutent de 1A. Nu eu am spus asta ci dl IOP95. Putea sa aibe rezistente de 0,1 ohmi sau 1Gohm si redresare bialternanta sau trifazata, nu asta era esenta ci traful. Numai bine si o seara frumoasa. Editat Mai 12, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 In prima schema pusa in secundarul trafo curent erau 10 ohm, nu conteaza cine a desenat-o. A fost primul lucru care mi-a atras atentia ca ceva e in neregula acolo. O sa pun traful de la care am postat oscilogramele intro sursa FORW (nu am FLY de putere) cu 10 ohm si cu 1k sa vedem diferentele. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Leco am spus ce aveam de spus, e problema ta cum interpretezi. Cauta circ in alta parte!!! Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Dl. Mitica, la ce ne foloseste ce vedem in prima oscilograma? Sau altfel spus, de ce ne-ar interesa circuitul neredresat. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Pentru ca asa vedem cum se face reset-ul, semnalul de dupa dioda blocheaza inversa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Corect, am gandit ca si Marian. Se pare ca gresit. Sau sigur? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Nu cred ca este gresit judecand dupa a 2-a oscilograma, inversa arata mult mai bine acolo. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 De ce am intrebat: pentru ce sa verifici o situatie care nu se potriveste celor 2 scheme in discutie? S-ar isca discutii care nu ar avea a face cu cazul de fata. Am vazut reactia la testul lui Marian despre ratio CT. Se pare ca este insa un subiect didactic, caci discutia a ramas in coada de peste. iar discutiile didactice nu le mai citeste nimeni. Practica, nu teorie, asta conteaza in viata! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Cum nu se potriveste cu cele 2 scheme in discutie? O varianta era cu 1k direct in secundar si 2,8 ohm dupa dioda si una cu 10 ohm direct in secundar si cu 280 ohm parca dupa dioda.(mie nu-mi mai da postimage prima schema, cea cu 10 ohm direct in secundar) Si asta am facut si eu, curent in primar intrun singur sens, 1k si apoi 15 ohm direct in secundar. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Am vazut ca nu era redresata si am asumat ca secundarul are numai 1k||15R. Scuze pentru neintelegere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 (editat) Asta este CD cu pricina din care pusesem schemele pe forum. Am primit imaginea pe mail de la cineva care a primit acest cd din partea mea, persoana care citeste acest topic. Editat Mai 14, 2018 de Vizitator Se poate si fara flame! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum