eps Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 Cablaje executate prin gravare pe o masina CNC cu ajutorul unui prieten. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 asa , si ? ce e asa spectaculos intr-o realizare pe care o pot face si fostii soimi ai patriei ? Link spre comentariu
StelianP Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 E doar o mica incercare de reclama nereusita. Daca faceau un proiect ceva mai elaborat,as fi fost interesat. Link spre comentariu
bobinatorul Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 https://m.youtube.com/watch?v=cwE3FqRb8Zg Sau asa... Link spre comentariu
eps Postat August 17, 2017 Autor Partajează Postat August 17, 2017 asa , si ? ce e asa spectaculos intr-o realizare pe care o pot face si fostii soimi ai patriei ? O mica realizare,de aceea am postat aici,fara intentia de a face reclama Pentru 'bobinatorul" toata stima.Daca sti sa pui la treaba o masina si totul este ok cred ca merita aratat. Link spre comentariu
eps Postat August 19, 2017 Autor Partajează Postat August 19, 2017 asa , si ? ce e asa spectaculos intr-o realizare pe care o pot face si fostii soimi ai patriei ? O mica realizare,de aceea am postat aici,fara intentia de a face reclama Pentru 'bobinatorul" toata stima.Daca sti sa pui la treaba o masina si totul este ok cred ca merita aratat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum