Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo DMQ-20D1 TXT

augustin

Postări Recomandate

Sanatate ! La acest tv cu sasiu CP-330 Am urmatorul defect : lipsa rastru , ecranul este negru .. Daca maresc G2 apare o lumina alba laptoasa fara cursa invera si se observa imaginea dar doar ceva umbre ... Am schimbat electroliticii din sursa si de pe tensiuniile recuperate , inclusiv C414 .. Toate tensiuniile secundare si recuperate sunt bune !! sunetul este prezent ..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• BUGHIU

4

• Florinel TV

3

• augustin

2

Top autori în acest subiect

...tubul....?! are si el o vechime....!!! Verificati katozi pe rand cu o rezistenta(2-5k) la masa pt o secunda ....doua....nu mai mult, sa vedeti lumineaza puternic sau nu?!?!

Link spre comentariu

La cp330 pe care îl cunosc foarte bine făcând și garanții la ele eu personal nu am întâlnit niciodată sa mute dunga sub sau peste ecran,când e BVul dus dunga e la mijloc,de altfel cred că asta de poate întâmpla doar la cele alimentate diferential ori aici nu e cazul.

Link spre comentariu

Exact,la sasiele astea de Daewoo ,dunga sta bine mersi ....pe mijlocul tubului,vizibila de multe ori doar la marirea screenului.

Exact ca daca nu maresti din screen atunci nu stii defectul , dar cine stie asculta daca deflexia vibreaza

Link spre comentariu

E frecventa mare pe linii,aia pe V ,,toarce,, frumos.

e o diferenta inte h si v ,v-ul e ceva mai zgomotos ,b-h nu prea se aude,

se mai duce si bliderul de pe trafo linii,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

....cu ....vibratu' deflexiei....n'as fi asa de convins....ca ''vibreaza'' cea de pe linii si...... :limb:

Nu cred ca baleajul H vibreaza ca baleajul vertical asa ca........ nu se pune :wretre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări