augustin Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Sanatate ! La acest tv cu sasiu CP-330 Am urmatorul defect : lipsa rastru , ecranul este negru .. Daca maresc G2 apare o lumina alba laptoasa fara cursa invera si se observa imaginea dar doar ceva umbre ... Am schimbat electroliticii din sursa si de pe tensiuniile recuperate , inclusiv C414 .. Toate tensiuniile secundare si recuperate sunt bune !! sunetul este prezent .. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Tensiunea de pe final video este ok? si posibil sa fie ceva defect pe pinul ABL Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 ...tubul....?! are si el o vechime....!!! Verificati katozi pe rand cu o rezistenta(2-5k) la masa pt o secunda ....doua....nu mai mult, sa vedeti lumineaza puternic sau nu?!?! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 baleajul vertical lucreaza Link spre comentariu
dan cod Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 La cp330 pe care îl cunosc foarte bine făcând și garanții la ele eu personal nu am întâlnit niciodată sa mute dunga sub sau peste ecran,când e BVul dus dunga e la mijloc,de altfel cred că asta de poate întâmpla doar la cele alimentate diferential ori aici nu e cazul. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 Exact,la sasiele astea de Daewoo ,dunga sta bine mersi ....pe mijlocul tubului,vizibila de multe ori doar la marirea screenului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 Exact,la sasiele astea de Daewoo ,dunga sta bine mersi ....pe mijlocul tubului,vizibila de multe ori doar la marirea screenului. Exact ca daca nu maresti din screen atunci nu stii defectul , dar cine stie asculta daca deflexia vibreaza Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 (editat) ....cu ....vibratu' deflexiei....n'as fi asa de convins....ca ''vibreaza'' cea de pe linii si...... Editat August 15, 2017 de BUGHIU Link spre comentariu
dan cod Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 E frecventa mare pe linii,aia pe V ,,toarce,, frumos. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 (editat) E frecventa mare pe linii,aia pe V ,,toarce,, frumos. e o diferenta inte h si v ,v-ul e ceva mai zgomotos ,b-h nu prea se aude, se mai duce si bliderul de pe trafo linii, Editat August 15, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 ....cu ....vibratu' deflexiei....n'as fi asa de convins....ca ''vibreaza'' cea de pe linii si...... Nu cred ca baleajul H vibreaza ca baleajul vertical asa ca........ nu se pune Link spre comentariu
dan cod Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 Urechea unora nu aud la frecventa aia,plus că nu de poate confunda vibratul de 50Hz cu cel de 16khz. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 ....eu am un ....delfin....pe post de ''detector'' in atelier...... Link spre comentariu
augustin Postat August 16, 2017 Autor Partajează Postat August 16, 2017 Multumesc pentu ajutor ,defectul a fost : Soclu TK ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum