Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare tv schimbare rapidă a programelor

Raducioi

Postări Recomandate

Bună ziua, doresc sa inlocuiesc un tv clasic cu unul nou LED, aș dori să îmi recomandați un tv LED care schimbă canalele RAPID, actualul LED pe care îl dețin pe langă clasic ii trebuie cam 3 secunde(digital) să schimbe timp în care face ecranul negru, ziua nu deranjează așa tare dar noaptea în întuneric este foarte deranjant.Tv-ul l-aș vrea de 80cm HD sau FULL HD dar sa SCHIMBE RAPID(in digital). Buget: 1000lei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

1

• nickrvl

1

• validae

1

• Raducioi

1

Top autori în acest subiect

Nu știu dacă veți găsi unul digital care să facă schimbarea asta mult mai repede, eu am un Samsung care face schimbarea la fel de greu.E deranjant chiar și ziua, fiindcă până schimbă canalul, o știre interesantă se poate pierde....dar asta e. Tehnologia asta digitală are și dezavantaje, nu numai avantaje.

Link spre comentariu

Am mai recomandat, undeva, pe forum televizoarele marca Finlux. Le gasiti la Metro.

Am doua TV-uri Finlux (non smart) Full-HD si sunt rezonabile. Schimba canalele cam in 1.5-2 secunde.

Link spre comentariu

Am Samsung (nu retin modelul, nu sant in zona) cu ecran cam de 21" care schimba canalele extrem de repede, instantaneu, si un Tosiba cu ecran dublu ca dimensiune la care schimbarea se face extrem de lent......, nu stiu daca dimensiunea ecranului "influenteaza" viteza de schimbare dar se poate merge in magazine si se poate testa live fiecare tv expus....

Editat de nickrvl
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări