Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrovalva,o masura de siguranta in plus ?

morocanosul

Postări Recomandate

On 3/2/2019 at 7:30 AM, gauss said:

Inutil sa descriu  cum s - au prins ( fixat ) de " perete " centalele , radiatoarele , tevaria etc . Totul ingropat ... si aparent prelungitoare din inox . In fine , deja mi - am stricat dispozitia de week - end ...

Am avut de prins doar garnise si calorifere pe 5cm de polistiren si n`a fost extrem de usor, prelungitoare, sudura, ancora chimica, un balamuc intreg...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

M - as fi bucurat sa fi fost vorba de ( doar ) 5 cm . Pe langa fixare ... , am avut de executat si racordurile . Dupa cum am scris , prelungitoare din inox . Au fost facute pe comanda , la luciu oglinda , la Calorex Bucuresti . Tot de acolo am luat si radiatoarele pentru bai , tip prosop , la nuanta peretilor . Bineinteles , tot pe comanda . Le - am schimbat ( de fapt ) , prima data fusesera din inox ... , aceeasi firma , executie tot la comanda , dimensiuni nestandard . De ambele dati , cu elementi curbati ...

https://www.emag.ro/radiator-de-baie-cromat-curbat-500x800-mm-kal-0422-pao-500800/pd/D6Q5PHBBM/

P.S. - cel din link e doar cromat ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări