Vizitator VInylSkater Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Buna ziua!a aacultat cineva vreunul dintre aceste 2 modele de Tannoy?poate chiar pe ambele?daca da ,cum au sunat?as cumpara o pereche dar nu stiu sigur la ce sa ma astept Link spre comentariu
Shambala Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 http://www.audioreview.com/cat/speakers/floorstanding-speakers/tannoy/mercury-m4/prd_120671_1594crx.aspx Vad ca M4 sunt oferite la 800 lei. Acum depinde si in ce stare [reala] sunt. Un norocos a gasit M3 cu 10 lire ... Si zice ca suna foarte, foarte bine.... Norocos adevarat ! (https://hifiwigwam.com/forum/topic/88727-tannoy-mercury-m3-%C2%A310-steal/) Link spre comentariu
StelianP Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Asculta-le cu scula ta. Degeaba or sa-ti zica 100 de insi ca se aud bine,ca n-ai urechile si setup-ul lor. Link spre comentariu
Shambala Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Sigur ca asa ar fi ideal, dar este clar ca omul nu are cum sa o faca - probabil distanta intre el si bioxe este mare, altfel nu mai intreba. Oricum, sunt niste boxe ieftine, nu scule audiofile unde sa te usture buzunarul 2 ani si sa plangi ca nu-ti place cine stie ce nuanta din sunet ... (am patit asa ceva cu ani in urma cu niste Contour 1.3SE ) Link spre comentariu
Vizitator VInylSkater Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Momentan am niste mb quart ql 40c si vreau sa fac un upgrade dar nu am cum sa le ascult din pacate...Din ce am citit toata lumea vad ca le lauda si par aa fie pe gustul meu daca suna mai warm insa mi e sa nu fie sub mb quarturi si sa dau banii degeaba..am vazut poze cu driverele care au rama de plastic,am mai citit ca au cutiile cam subrede...crosoverele au 2 condensatori..nu stiu daca sa le iau sau sa raman deocamdata cu mb quart urile..n am avut nimic englezesc si am citit ca suna bn boxele englezesti Intr adevar m3 sunt f laudate dar de m4 nu gasesc nimic in afara de ce e pe audio review. Link spre comentariu
Shambala Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Nu o sa iti placa ce scriu. dar sculele se cumpara fara a le vinde intai pe cele vechi, ca sa nu plangi dupa ele in caz de esec. A doua idee ar fi sa incerci sa obtii un pret cat mai bun, care sa iti permita sa le revinzi daca nu iti plac, fara sa pierzi cine stie ce. Adica pur si simplu nu cumperi daca pretul cerut ti se pare supraevaluat. Restul tine de norocul personal... Link spre comentariu
Vizitator VInylSkater Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Stiu ,is patit !nu mai vand si apoi cunpar altceva pana nu le pun fata in fata.ideea ar fi ca as putea lua acele M4 cu 800 lei si ca le pot returna in 10 zile conform legii daca nu mi place ceva la ele.. Link spre comentariu
StelianP Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Atunci e perfect. Si eu am procedat in felul acesta,cumparand trei produse dintre care am ales doar ce-mi era pe plac. Bafta!!! Link spre comentariu
VTP Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 @VynilSkater, Problema e pusa prost! Aprecierea e subiectiva, si, ca atare depinde numai de gustul tau in materie de acustica. Daca vorbim numai de firme, Tannoy este un pionier in domeniul incintelor, de la inceputul anilor '30, MBQuart este mult mai noua, fara un portofoliu de realizari si patente la nivelul celei britanice. Desigur, multi scriu tot felul de minuni, dar, daca nu le poti asculta, la o alegere in orb, Tannoy este o alta clasa, chiar daca cele doua incinte citate sunt din gama incintelor de serie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum