Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tannoy Mercury M3 / M4

Vizitator VInylSkater

Postări Recomandate

Vizitator VInylSkater

Buna ziua!a aacultat cineva vreunul dintre aceste 2 modele de Tannoy?poate chiar pe ambele?daca da ,cum au sunat?as cumpara o pereche dar nu stiu sigur la ce sa ma astept

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

3

• StelianP

2

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Sigur ca asa ar fi ideal, dar este clar ca omul nu are cum sa o faca - probabil distanta intre el si bioxe este mare, altfel nu mai intreba.

Oricum, sunt niste boxe ieftine, nu scule audiofile unde sa te usture buzunarul 2 ani si sa plangi ca nu-ti place cine stie ce nuanta din sunet ... (am patit asa ceva cu ani in urma cu niste Contour 1.3SE :rade: )

Link spre comentariu
Vizitator VInylSkater

Momentan am niste mb quart ql 40c si vreau sa fac un upgrade dar nu am cum sa le ascult din pacate...Din ce am citit toata lumea vad ca le lauda si par aa fie pe gustul meu daca suna mai warm insa mi e sa nu fie sub mb quarturi si sa dau banii degeaba..am vazut poze cu driverele care au rama de plastic,am mai citit ca au cutiile cam subrede...crosoverele au 2 condensatori..nu stiu daca sa le iau sau sa raman deocamdata cu mb quart urile..n am avut nimic englezesc si am citit ca suna bn boxele englezesti

Intr adevar m3 sunt f laudate dar de m4 nu gasesc nimic in afara de ce e pe audio review.

Link spre comentariu

Nu o sa iti placa ce scriu. dar sculele se cumpara fara a le vinde intai pe cele vechi, ca sa nu plangi dupa ele in caz de esec.

A doua idee ar fi sa incerci sa obtii un pret cat mai bun, care sa iti permita sa le revinzi daca nu iti plac, fara sa pierzi cine stie ce. Adica pur si simplu nu cumperi daca pretul cerut ti se pare supraevaluat.

Restul tine de norocul personal...

Link spre comentariu
Vizitator VInylSkater

Stiu ,is patit !nu mai vand si apoi cunpar altceva pana nu le pun fata in fata.ideea ar fi ca as putea lua acele M4 cu 800 lei si ca le pot returna in 10 zile conform legii daca nu mi place ceva la ele..

Link spre comentariu

@VynilSkater,

Problema e pusa prost!

Aprecierea e subiectiva, si, ca atare depinde numai de gustul tau in materie de acustica.

Daca vorbim numai de firme, Tannoy este un pionier in domeniul incintelor, de la inceputul anilor '30, MBQuart este mult mai noua, fara un portofoliu de realizari si patente la nivelul celei britanice. Desigur, multi scriu tot felul de minuni, dar, daca nu le poti asculta, la o alegere in orb, Tannoy este o alta clasa, chiar daca cele doua incinte citate sunt din gama incintelor de serie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări