Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips 47pfl6007k/12 youtube crash

iuliantv

Postări Recomandate

salutare tv smart philips47pfl6007k/12 youtube nu mai merge,se pare ca nu se mai ofera suport pentru ceva mai vechi de ....,am incercat fel si fel de variante din browser,am reinstalat youtube,alte aplicatii merg,deci nu e problema net,am testat si alta placa (care tot trebuia testata canda)un model ceva mai nou 47pfl6877t/12,dar acelasi rezultat,softurile sant la zi,daca se poate spune asa unui soft din 2015,nu sant fan philips chiar nu prea le suport multe din produse,dar tv-ul urmeaza sa fie ,,maritat,, si fara youtube nu prea poti sa-i mai spui smart,si pretul va scadea,oare chiar asa nesimtiti pot fi cei de la philips,sa nu le pese de cei care le cumpara produsele,? am cautat pe net si se pare ca e o problema generala fara rezolvare,cred ca este vorba de mac-ul tv-ului ce este blocat pe youtube,nu se poate hack-ui acest mac?sau alte metode de a face acest tv-uri sa mearga pe youtube? un soft modificat,o aplicatie de instalat sau ceva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• modoran

1

• Florin Tomescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da, aia e valabil pentru modele din anul 2012 sau mai vechi. Daca in anul 2015 tv-ul mergea nu e vreun motiv sa nu mearga si acum.

nu conteaza anul,conteaza versiunea folosita API v2

domnul Florin Tomescu are dreptate,dar totusi ma intreb nu se poate face nimic software,sa treaca la API v3

e vorba de multe device-uri

https://betanews.com/2015/04/21/youtube-kills-off-support-for-older-devices-is-yours-affected/

cred ca in 2012 sa anuntat intentia,si in 2015 sa trecut sa trecut total la fapte

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări