Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rog putin ajutor

gigawat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigawat

6

• validae

3

• gabiz_ro

2

• UDAR

2

Top autori în acest subiect

Vezi să nu ai acumulator defect în autofiletantă. Demontează pachetul și măsoară individual celulele....nu ai specificat tensiunea nominală a acumulatorului autofiletantei...

Link spre comentariu

Intru-n post ai spus ca ai incarcare bal. 3S,verifica care este curentul max. suportat,sa nu-l depasesti. tens. 12,6 V

Da am insa aia este pentru bateriile ce vreau sa le pun in boxa portabila.

Inca nu m-am apucat de teste cu alea,acum sunt la bateria autofiletantei.

Vezi să nu ai acumulator defect în autofiletantă. Demontează pachetul și măsoară individual celulele....nu ai specificat tensiunea nominală a acumulatorului autofiletantei...

L-am desfacut,tensiunea e 3.4 per fiecare celula,sunt in total 3.Tensiunea nominala este de 12.6v,am setat ambele surse pe 12.6v.

Acum se pare ca merge cu acel traf cu punte si condesator insa incarcarea este foarte lenta.Acum de aproximativ 1h tensiunea in baterie este la 11.6v iar pana la 12,6v este cale lunga.Mi se incinge un pic puntea insa vad ca merge.

Problema groaznica o sa fie la acele zeci de celule,daca astea sunt 3 si fac atatea probleme apoi la 30+ acumulatori...

Link spre comentariu

Ar fi bine sa nu te mai lamentezi, inainte de a te baga la un anumit grad de dificultate trebuie sa stapanesti deja domeniul.

Deci iti sugerez ca mai intai sa te documentezi, ar fi bune CARTI, dar poti gasi, cu insistenta si pe internet.

Apoi sa-ti insusesti notiunile, sa nu ai dubii daca "trage sau impinge"...

Apoi sa pui intrebari la rubrica incepatori dar la nivel simplu si general, nu pe baza unui montaj care, evident ca te depaseste.

Si abia apoi sa te apuci de lucruri care sunt la nivelul tau.

Altfel toti pierdem vremea de pomana.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări