Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE26C350

Postări Recomandate

alpe masa tv-ul asta cu tunerul dus tuner model bn40-0017a si am gasit la un magazin de piese modelele bn40-000099a 00079a si00078a care dintre se pot inlocui direct bineintles cu mod servis

cel din tv a mai fost castrat iar tv-ul afiseaza lipsa semnal .Clientul zice ca imacinea apare citeodata dupa 2 ore sau deloc am masurat tensiunile pe tuner dint ok

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

2

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

alpe masa tv-ul asta cu tunerul dus tuner model bn40-0017a si am gasit la un magazin de piese modelele bn40-000099a 00079a si00078a care dintre se pot inlocui direct bineintles cu mod servis

cel din tv a mai fost castrat iar tv-ul afiseaza lipsa semnal .Clientul zice ca imacinea apare citeodata dupa 2 ore sau deloc am masurat tensiunile pe tuner dint ok

nu cred ca e codul tunerului,pune poza cu tuner si eticheta tuner,cred ca codul e ceva gen dt.....,si nu recomand achizitionarea altui tuner decat cel ce este montat,nu de alta dar posibil sa nu fie recunoscut de soft,ai si alte tipuri de tuner in meniul service?

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

da intradevar are si alte coduri pe el dar eu le-am gasit dupa seria cu BN celalalt cod e DTVS 40TVL082A si mai are o serie 100 917 gbt-lf, pe eticheta de pe el pe capacul tunerului e stantat KAE 2402 SAMSUNG

Editat de fane
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări