Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefon cordless

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Telefonul e nou , n-a fost folosit.Pe net nu am gasit ceva instructiuni de folosire , nici macar poze cu el.Daca cineva dintre domniile voastre il recunoaste , va rog sa-mi spuneti cum "inregistrez/imperechez" a doua unitate mobila cu baza.Cea care e asezata in baza functioneaza. Multam !

post-203762-0-85165500-1502611641_thumb.jpg

post-203762-0-41149700-1502611658_thumb.jpg

post-203762-0-60663700-1502611685_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

5

• validae

2

• tavipop

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vedeți mai întâi pe teminalul mobil cum se intră în meniu, apoi căutați în meniu ceva de genul ,,Pairing,, sau scrieți toate opțiunile din meniu aici și vedem cum se face asta...

Link spre comentariu

Zona aceea neagra de deasupra tastelor e doar design , nu au afisaj iar pe butoanele bazei nu e nimic MENU. Pe "mobile" e o tasta CH-channel , probabil aia se apasa , mai incerc.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Led-ul BATT LOW e aprins din cauza ca nu are bateria de 9V in "baza". Meniul e vocal sa-i zic asa , o "tanti" dinauntru iti spune cate ceva....

post-203762-0-82591200-1502613300_thumb.jpg

post-203762-0-73603200-1502613314_thumb.jpg

Editat de surubarila
Link spre comentariu

I-am pus si o baterie de 9V (just in case) .Problema cred ca e de la acumulatorii NiMH ai celor doua mobile care desi au fost incarcati de aseara pana azi dimineata , cand intra in sarcina (raspuns la apel de ex.) , scade tensiunea sub 3V.

Link spre comentariu

Din ce vad aici, similar telefoanelor pe care la detin , ar trebui ca tasta page tinuta apasata mai mult de 5 secunde sa intre in configurare pentru al doilea telefon. Concret: tasta page apasata lung, baza ar trebui sa tiuie intermitent aproximativ 1 minut, timp in care cel de-al doilea telefon pe care doriti sa-l imperecheati cu baza va trebui din meniu sa ajungeti la Register handset si va trebui sa introduceti codul bazei: default este 0000 , Când baza va recunoaste cel de-al doilea telefon sa va opri bipaitul! Sper ca va va ajuta ! Stima!

Link spre comentariu

Multumesc Tavi dar nu au afisaj.Cunosc procedura , mai am un Sinus-vezi poza.Acumulatorii au fost de vina , acum e totul OK. Era sa uit si-mi cer scuze : de asemenea multam d-lui Vali pt. indrumari !

post-203762-0-59958500-1502631553_thumb.jpg

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări