Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica anilor '70 , '80 , '90 - remember

gauss

Postări Recomandate

Nu l - am uitat ...

http://www.elforum.info/topic/126789-ce-muzica-ascultati-inainte-de-89/page-6 , postul 84 .

9

Este o mica problema , cel putin pentru mine . Foarte multe piese pe care le consider valoroase sant in topicul respectiv , nu stiu cum ar trebui sa procedez . Fiind aici cativa pasionati si cunoscatori ( se vede cu ochiul liber ) , poate faceti propuneri privind o solutie sa cuprindem si piesele din celalalt topic ( de mai sus ) , a carui inchidere s - a cerut , si pe care cerinta am respectat - o , mentionand ca deschiderea acestui topic este o consecinta a inchiderii celuilalt , chiar daca nu s -a intamplat ( inchiderea ) . In fine ...

Sunt perfect de acord cu dvs. ! Am urmarit acest topic cu maxima atentie(si celalalt topic...imi aduce aminte de...tinerete(fara batranete..?!) ! Poate moderatorul sectiunii va lua in considerare ideea....! :aplauze

Link spre comentariu

Cam " rubensiana " dupa gusturile mele ( aia "arabeasca " tradata ... ) , mai ales la partea inferioara ... dar asta nu inseamna nimic ! Are cine sa aprecieze , probabil indreptatit ! ... Standardele mele ( de ansamblu ) cam pe aici " bat "... am mai declarat . In fine ... muzica sa cante , aia se face " din voce " !

https://www.youtube.com/watch?v=15eCyss1uU8

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări