Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica anilor '70 , '80 , '90 - remember

gauss

Postări Recomandate

Din pacate nu mai am nimic cu banda , analogic . De prin 2010 ... Nici magnetofoane , nici casetofoane ... , cele doua Nakamichi , nici macar pick - up - ul  Revox  . Nici o banda , caseta , vinil . Am oprit doar un cd - player , un blu-ray si un mediaplayer Popcorn . Asta este ...

Link spre comentariu

Da ... , era cel mai ieftin ( de la AKAI ) din perioada , vreo 450 USD la Comturist , si motorul ( unul singur ) era dependent de frecventa retelei . Am fost nevoit sa  - i fac alimentare stabilizata , cu bucla PLL . Se auzea bine ... , ma rog , discutiile din epoca , capete " tari " versus capete " moi " , cum erau la TEAC - 1000 , sunet strident cu inalte fortzate , etc . Nu era autorevers , si altele ... , ultimul din linia cu mecanica cu doua " chei " . Dar robust , simplu , si cu electronica satisfacatoare , chiar buna , zic eu . In fine , amintiri ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări