daniels Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 (editat) Pentru aducere aminte Editat August 15, 2019 de daniels Link spre comentariu
gauss Postat August 24, 2019 Autor Partajează Postat August 24, 2019 (editat) Macaronarii astia ... : Editat August 24, 2019 de gauss Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 Super... aştept să pot da laic... ( mi le-am consumat pe ziua de azi...) Asta, ultimă, îi fantastică ( dintotdeauna) şi cu baba asta... a noastră: Mi-aduce aminte de altă babă, tare altădată... amu treijde ani... Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Remember... Gilla - Tom Cat (1980) 2007 Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Editat Septembrie 11, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Editat Septembrie 11, 2019 de alcon Link spre comentariu
Toader Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Dupa mine una din cele mai bune trupe de rock de la noi si nu numai -TIMPURI NOI. Au scos piese fenomenale ptr vremea in care le-au scos si nu numai ptr atunci. Printre preferate Chitaristul Dan Iliescu are niste prestatii, niste partii la chitara fenomenale Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Editat Septembrie 14, 2019 de alcon Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 (editat) La 11.09.2019 la 13:15, gauss a spus: @gauss, mi-aţi adus aminte de anii când aveam un disc cu Chris Norman ( Balkanton, bulgăresc ori Мелодия, rusesc, nu mai ştiu exact că era împrumutat) un picup cât de cât ( bunicel) cu doză ceramică, apoi nici difuzoarele nu le mai ţin minte, ştiu că experimentam ( la ureche) fel de fel de preamplificatoare pentru doza ceramică, etalonul era să aud cât de cât basul fermecat al piesei şi fâlfâielile de pe înalte ale melodiei ăsteia... Apoi de pe vremea descoperirii stereofoniei: Cum am mai spus, AAF şi difuzoare, nu mai ştiu de care... însă experimentam... Editat Septembrie 16, 2019 de dorian 70 Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 (editat) Da , ce sa zic ... e o piesa Chris Norman fara Smokie . Mie - mi place cum suna . Mi - a placut si cand a aparut , si mi se pare o piesa (si) cu versuri cu mesaj . Ma rog , chestie de gusturi . La vremea respectiva , magnetofon ( la mine ) , un Akai 625 aproape nou , mai aveam un 4000 D , amplificator Sony si boxe la fel , 2 cai cu membrana pasiva . Benzile de la traficanti , din Bucuresti , pentru distribuitorii din Ploiesti . Aveam acces la ele , ca le intretineam si reparam sculele . Suna bine lantul meu ( zic eu ) , ascultam mult la niste casti Koss , mai ales cand faceam propriile selectii . In fine ... Editat Septembrie 16, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum