Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica anilor '70 , '80 , '90 - remember

gauss

Postări Recomandate

Super... aştept să pot da laic... ( mi le-am consumat pe ziua de azi...)

Asta, ultimă, îi fantastică ( dintotdeauna)  şi cu baba asta... a noastră:

Mi-aduce aminte de altă babă, tare altădată... amu treijde ani...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Dupa mine una din cele mai bune trupe de rock de la noi si nu  numai -TIMPURI NOI.

Au scos piese fenomenale ptr vremea in care le-au scos si nu numai ptr atunci.

Printre preferate 

Chitaristul Dan Iliescu are niste prestatii, niste partii la chitara fenomenale 

Link spre comentariu
La 11.09.2019 la 13:15, gauss a spus:

@gauss,  mi-aţi adus aminte de anii când aveam un disc cu Chris Norman ( Balkanton, bulgăresc ori Мелодия, rusesc, nu mai ştiu exact că era împrumutat) un picup cât de cât ( bunicel) cu doză ceramică, apoi nici difuzoarele nu le mai ţin minte, ştiu că experimentam ( la ureche)  fel de fel de preamplificatoare pentru doza ceramică, etalonul era să aud cât de cât basul fermecat al piesei şi fâlfâielile de pe înalte ale melodiei ăsteia...

Apoi de pe vremea descoperirii stereofoniei:

Cum am mai spus, AAF şi difuzoare, nu mai ştiu de care... însă experimentam...

Editat de dorian 70
Link spre comentariu

Da , ce sa zic ... e o piesa Chris Norman fara Smokie . Mie - mi place cum suna . Mi - a placut si cand a aparut , si mi se pare o piesa (si) cu versuri cu mesaj . Ma rog , chestie de gusturi . La vremea respectiva , magnetofon ( la mine ) , un Akai 625 aproape nou , mai aveam un 4000 D , amplificator Sony si boxe la fel , 2 cai cu membrana pasiva . Benzile de la traficanti , din Bucuresti , pentru distribuitorii din Ploiesti . Aveam acces la ele , ca le intretineam si reparam sculele . Suna bine lantul meu ( zic eu ) , ascultam mult la niste casti Koss , mai ales cand faceam propriile selectii . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări