Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica anilor '70 , '80 , '90 - remember

gauss

Postări Recomandate

De la Status Quo imi aduc aminte de o piesa super dansanta...la un chef in acei ani ne-am urcat pe un dulap sa dansam pe piesa asta......toate bune si frumoase dar mama amicului unde se tinea cheful avea acolo taiteii la uscat. Oare cine a venit la liceu a doua zi cu ochiul vanat?

Link spre comentariu

Din năzbâtiile de pe la chefuri, mi-aduc aminte de una în care un amic s-a băgat în şemineul din sufrageria gazdei, soba aia cu foc deschis, parcă aşa îi zice...

Apoi, tot atunci, eram doar noi doi şi vreo 5 -6 gagici, iar după ce ne-am parfumat îndeajuns, ne-am îmbrăcat în hainele gazdei găsite prin baie şi aşa am apărut în rochii şi capoate în sufragerie. Ce să mai zic că, era vară, eu aveam o iritaţie între picioare şi pantalonii mei nu aveau nimic pe dedesubt... aşa am luat capotul din baie... pantalonii au rămas în baie...

Aburii... Bine şi silueta era alta, îmi permitea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări