Vizitator Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 (editat) Editat August 2, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
alcon Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 (editat) Editat August 3, 2019 de alcon Link spre comentariu
gauss Postat August 3, 2019 Autor Partajează Postat August 3, 2019 (editat) Editat August 3, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 (editat) Editat August 4, 2019 de alcon Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 De la Status Quo imi aduc aminte de o piesa super dansanta...la un chef in acei ani ne-am urcat pe un dulap sa dansam pe piesa asta......toate bune si frumoase dar mama amicului unde se tinea cheful avea acolo taiteii la uscat. Oare cine a venit la liceu a doua zi cu ochiul vanat? Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Din năzbâtiile de pe la chefuri, mi-aduc aminte de una în care un amic s-a băgat în şemineul din sufrageria gazdei, soba aia cu foc deschis, parcă aşa îi zice... Apoi, tot atunci, eram doar noi doi şi vreo 5 -6 gagici, iar după ce ne-am parfumat îndeajuns, ne-am îmbrăcat în hainele gazdei găsite prin baie şi aşa am apărut în rochii şi capoate în sufragerie. Ce să mai zic că, era vară, eu aveam o iritaţie între picioare şi pantalonii mei nu aveau nimic pe dedesubt... aşa am luat capotul din baie... pantalonii au rămas în baie... Aburii... Bine şi silueta era alta, îmi permitea... Link spre comentariu
alcon Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 (editat) Editat August 4, 2019 de alcon Link spre comentariu
okean Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 (editat) The Bangles - Walk Like an Egyptian Joy - Hey Hello Editat August 9, 2019 de okean Link spre comentariu
alcon Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 (editat) Editat August 10, 2019 de alcon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum