Vizitator Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Pai si astia au confundat Bucuresti cu ....Budapesta, cativa ani mai tarziu Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 (editat) M - as fi bucurat sa vad Queen live la Bucuresti , sau in alt oras din Romania ... , n - am avut parte . Pentru mine tot mari au ramas ... Editat Ianuarie 17, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 On 1/17/2019 at 6:14 PM, gauss said: M - as fi bucurat sa vad Queen live la Bucuresti , sau in alt oras din Romania ... , n - am avut parte . Pentru mine tot mari au ramas ... Au ramas!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 (editat) Editat Ianuarie 23, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) Astazi ... 5 ( cinci ) ani de cand Demis Roussos nu mai e decat in fisiere ... , sau postere , viniluri , casete , DVD - uri ... la cei mai in varsta . Un gand bun ... , mi - a inseninat multe zile , in perioada in care o piesa muzicala avea valoare . Si impact ... Multi ani " a facut legea " , si camioane de bani ! Stapanea scena , dar si inimile ... Lumea traia mai simplu , atat la noi , cat mai ales la ei ... avea ragaz si aplecare sa se bucure de emotii si sentimente ... , lucruri simple , dar valoroase . Astazi ... Editat Ianuarie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 (editat) Prima data l-am ascultat cu: Editat Ianuarie 26, 2019 de alcon Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 (editat) Va mai amintiti ? ... Desigur ! Este piesa cu care a fost " promovat " in Romania , de redactorii de la Radio Romania . Se auzea peste tot ... A urmat My friend the wind , Lovely lady of Arcadia ... Nimic despre faptul ca a cantat (si) cu Vangelis Papapthanassiou ( Aphrodite' s child ) , si cu multi altii ... Intr - un efort de " dezoccidentalizare " , stiut ca fiind decadent ... a fost subiectul unui cuplet depreciativ jalnic , sustinut la TV de Stela Popescu ... si altele . Ce folos , lumea purta tricouri cu Demis ... Mie - mi plac ( mai mult ) si piese mai recente , sau mai rare : Editat Ianuarie 26, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 (editat) Imi place enorm cum "socializeaza" cu publicul. Editat Ianuarie 26, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 13 minutes ago, gauss said: Va mai amintiti ? ... Desigur ! Este piesa cu care a fost " promovat " in Romania , de redactorii de la Radio Romania . Se auzea peste tot ... A urmat My friend the wind , Lovely lady of Arcadia ... Nimic despre faptul ca a cantat (si) cu Vangelis Papapthanassiou ( Aphrodite' s child ) , si cu multi altii ... Intr - un efort de " dezoccidentalizare " , stiut ca fiind decadent ... a fost subiectul unui cuplet depreciativ jalnic , sustinut la TV de Stela Popescu ... si altele . Ce folos , lumea purta tricouri cu Demis ... Mie - mi plac ( mai mult ) si piese mai recente , sau mai rare . Eu, dvs si prietenii nostri ne amintim bine. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 (editat) Bine si temeinic ... , s - a hotarat ! Eu am cu Demis asocieri ( momente din viata ... ) care nu se sterg ... , doar cu ( hard ) reset ! Si poate nici asa ... , le voi lua cu mine ! Editat Ianuarie 26, 2019 de gauss Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Pentru mine "My friend the wind" este " the best of the best"! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 O chestie ( mai ) rara .... , scriam mai sus de Vangelis Papapthanassiou .... : Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Dava Gahan tanar..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum