Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica anilor '70 , '80 , '90 - remember

gauss

Postări Recomandate

M - as fi bucurat sa vad Queen live la Bucuresti , sau in alt oras din Romania ... , n - am avut parte . Pentru mine tot mari au ramas ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
On 1/17/2019 at 6:14 PM, gauss said:

M - as fi bucurat sa vad Queen live la Bucuresti , sau in alt oras din Romania ... , n - am avut parte . Pentru mine tot mari au ramas ...

Au ramas!!!

Link spre comentariu

Astazi ... 5 ( cinci ) ani de cand Demis Roussos nu mai e decat in fisiere ... , sau postere , viniluri , casete , DVD - uri  ... la cei mai in varsta . Un gand bun ... , mi - a inseninat multe zile , in perioada in care o piesa muzicala avea valoare . Si impact ...  Multi ani " a facut legea " , si camioane de bani ! Stapanea scena , dar si inimile ... Lumea traia mai simplu , atat la noi , cat mai ales la ei ... avea ragaz si aplecare sa se bucure de emotii si sentimente ... , lucruri simple , dar valoroase . Astazi ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Va mai amintiti ? ... Desigur !  Este piesa cu care a fost " promovat " in Romania  , de redactorii de la Radio Romania . Se auzea peste tot ... A urmat My friend the wind , Lovely lady of Arcadia ... Nimic despre faptul ca a cantat (si) cu Vangelis Papapthanassiou ( Aphrodite' s child ) , si cu multi altii ... Intr - un efort de " dezoccidentalizare " , stiut ca fiind decadent ... a fost  subiectul unui cuplet depreciativ jalnic , sustinut  la TV de Stela Popescu ... si altele . Ce folos , lumea purta tricouri cu Demis ...  Mie - mi plac ( mai mult ) si piese mai recente , sau mai rare :

Editat de gauss
Link spre comentariu
13 minutes ago, gauss said:

Va mai amintiti ? ... Desigur !  Este piesa cu care a fost " promovat " in Romania  , de redactorii de la Radio Romania . Se auzea peste tot ... A urmat My friend the wind , Lovely lady of Arcadia ... Nimic despre faptul ca a cantat (si) cu Vangelis Papapthanassiou ( Aphrodite' s child ) , si cu multi altii ... Intr - un efort de " dezoccidentalizare " , stiut ca fiind decadent ... a fost  subiectul unui cuplet depreciativ jalnic , sustinut  la TV de Stela Popescu ... si altele . Ce folos , lumea purta tricouri cu Demis ...  Mie - mi plac ( mai mult ) si piese mai recente , sau mai rare .

Eu, dvs si prietenii nostri ne amintim bine.

Link spre comentariu

Bine si temeinic ... , s - a hotarat ! Eu am cu Demis asocieri ( momente din viata ... ) care nu se sterg ... , doar cu ( hard ) reset ! Si poate nici asa ... , le voi lua cu mine !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări