Vizitator Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Vedeti dvs, d-le gauss si in zi de azi cei autointitulati audiofilii de vaza ai tarii nu recunosc aceste genuri muzicale, mai mult decat atat le numesc placeri nevinovate...(ceva de genul ce mai ascultam din greseala). Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2018 (editat) Ce sa zic , domnule fluffy37 ( profit sa va salut cu aceasta ocazie ) , as putea raspunde cu (multe) zicale populare , adecvate situatiei . N - am s - o fac ... ideea ( in viziunea proprie ) e ca o auditie muzicala trebuie sa provoace satisfactie celui ce asculta piesa sau piesele respective , o emotie de natura estetica ... , o stare de bine , amintiri sau asocieri placute . Altfel , e un chin inutil si o pierdere de timp si resurse . Daca se intampla cu un anumit gen , formatie , piesa muzicala ... e dreptul ascultatorului , si libertatea optiunii . Eu nu impun altora ... , reciproca e ( am grija sa fie ... si este ) adevarata . Eu am un fix ( si cu ) ABBA , o formatie care a refuzat 1( unu ) miliard dolari sa se reuneasca pentru un numar finit de piese discografice . Cine vrea sa inteleaga ceva , si are capacitatea ... foarte bine . Cine nu ... , nu ! Editat Octombrie 25, 2018 de gauss Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Mi-am amintit ca am vazut filmul artistic cu ABBA..ce vremuri! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2018 Partajează Postat Octombrie 26, 2018 La 25.10.2018 la 17:33, gica70 a spus: Mi-am amintit ca am vazut filmul artistic cu ABBA..ce vremuri! https://www.imdb.com/title/tt0075617/ Aveam 9 ani cand m-a dus tatal meu la filmul asta la cinematograf........l-am revazut dupa 33 de ani, prin 2010, il am si acum salvat pe undeva. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Referitor la ABBA, imi placea Anni-Frid Lyngstad, femeile brunete sau roscate cu ochii verzi sau albastrii sunt visul meu... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 (editat) Bine combatut ! A fost o polemica ( in epoca ) ... cum ca norvegianca era de decor ( umplutura ) , ca n - ar avea voce etc . Pun link - uri doveditoare ( ca era de fapt invers ) ! Editat Octombrie 28, 2018 de gauss Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 (editat) Si daca mi-amintesc bine era si in fruntea topului cu cel mai sexy posterior! Vorbesc de Agnetha. Editat Octombrie 28, 2018 de gica70 Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 (editat) La vremea respectiva se purtau fundurile ( mai ) mari , naturale ( sa ai pe ce pune mana , dupa cum glasuieste intelepciunea populara ) ... nu scandurile de calcat de' acu' ! Editat Octombrie 28, 2018 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 9 hours ago, gauss said: Bine combatut ! A fost o polemica ( in epoca ) ... cum ca norvegianca era de decor ( umplutura ) , ca n - ar avea voce etc . Pun link - uri doveditoare ( ca era de fapt invers ) ! Bine punctat! Asa este! Nu am vrut sa spun acest lucru pe care cred ca unii dintre noi, mai cunoscatori, il stiam, am preferat un comentariu mai degraba frivol... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 hmmm...mie mi-a placut mai mult vocea blondei (vezi "Chiquitita", "The day before you came", "The winner takes it all").dar pana una alta s-au completat amandoua foarte bine. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 (editat) Pe la minutul 3 ... , roscovana a cochetat si cu opera ... in realitate , nu la materialul prezentat . Altfel ... grupul a fost destul de omogen . Nimeni nu era " in plus " ... unul ( dintre multele) atu - uri care au dus la succesul din epoca . Reeditarile de compilatii fac bani grei si acum ... de altii din epoca ( artisti ) , nu - si mai amintesc nici rudele ... P.S. - sa vorbim si de Bee Gees ? ... Si ei , ca si ABBA , cantau ( cam ) ce compuneau ... Chiar acum ascult ( cate ) ceva de la ei ... Editat Octombrie 28, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 (editat) Editat Octombrie 28, 2018 de gauss Link spre comentariu
vghesm Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 (editat) Editat Octombrie 30, 2018 de vghesm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum