Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica anilor '70 , '80 , '90 - remember

gauss

Postări Recomandate

Vedeti dvs, d-le gauss si in zi de azi cei autointitulati audiofilii de vaza ai tarii nu recunosc aceste genuri muzicale, mai mult decat atat le numesc placeri nevinovate...(ceva de genul ce mai ascultam din greseala). 

Link spre comentariu

Ce sa zic , domnule fluffy37 ( profit sa va salut cu aceasta ocazie ) , as putea raspunde cu (multe) zicale populare , adecvate situatiei . N - am s - o fac ... ideea ( in viziunea proprie ) e ca o auditie muzicala trebuie sa provoace satisfactie celui ce asculta piesa sau piesele respective , o emotie de natura estetica ... , o stare de bine , amintiri sau asocieri placute . Altfel , e un chin inutil si o pierdere de timp si resurse . Daca se intampla cu un anumit gen , formatie , piesa muzicala ... e dreptul ascultatorului , si libertatea optiunii . Eu nu impun altora ... , reciproca e ( am grija sa fie ... si este ) adevarata . Eu am un fix ( si cu ) ABBA , o formatie care a refuzat 1( unu ) miliard dolari sa se reuneasca pentru un numar finit de piese discografice . Cine vrea sa inteleaga ceva , si are capacitatea ... foarte bine . Cine nu ... , nu !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Bine combatut ! A fost o polemica ( in epoca ) ... cum ca norvegianca era de decor ( umplutura ) , ca n - ar avea voce etc . Pun link - uri doveditoare ( ca era de fapt invers ) !

Editat de gauss
Link spre comentariu

La vremea respectiva se purtau fundurile ( mai ) mari , naturale ( sa ai pe ce pune mana , dupa cum glasuieste intelepciunea populara ) ... nu scandurile de calcat de' acu' !

Editat de gauss
Link spre comentariu
9 hours ago, gauss said:

Bine combatut ! A fost o polemica ( in epoca ) ... cum ca norvegianca era de decor ( umplutura ) , ca n - ar avea voce etc . Pun link - uri doveditoare ( ca era de fapt invers ) !

Bine punctat! Asa este! Nu am vrut sa spun acest lucru pe care cred ca unii dintre noi, mai cunoscatori, il stiam, am preferat un comentariu mai degraba frivol...

Link spre comentariu

Pe la minutul 3 ... ,  roscovana a cochetat si cu opera ... in realitate , nu la materialul prezentat . Altfel ... grupul a fost destul de omogen . Nimeni nu era " in plus " ...  unul ( dintre multele) atu - uri care au dus la succesul din epoca . Reeditarile de compilatii fac bani grei si acum ... de altii din epoca ( artisti ) , nu - si mai amintesc nici rudele ...

P.S. - sa vorbim si de Bee Gees ? ... Si ei , ca si ABBA , cantau ( cam ) ce compuneau ...

Chiar acum ascult ( cate ) ceva de la ei ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări