Vizitator Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Salut, cred ca asa se numeste bazaconia, nu am mai vazut pana acum. Mi-a adus-o un vecin spunand ca nu o poate scoate din starea cu acest mesaj: Eu am alimentat aparatul la 12v si am facut o poza. Link spre comentariu
dan cod Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Ar trebui sa aibă un fir pe care scrie brake.Ala de leagă la masa. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 (editat) in mod normal , acest mesaj apare numai cind este introdus un divx sau un dvd in aparat si se da play . evident , totul este gindit pentru ca soferul sa nu fie tentat sa-si arunce ochii pe display in timpul condusului efectiv si sa faca naibii vreun accident ... doamne apara si pazeste de asa ceva ! am avut astfel de scule , aduse la mine pentru a le executa telecomenzile si am patit exact acelasi lucru ca si dvs . solutia este extrem de simpla ... cu divx / dvd in aparat si play-ul apasat , se culege semnalul video de pe mufa rca mama galbena --- atentie , marcajul este VIDEO OUT --- din manunchiul de fire aflat in spatele aparatului si se baga semnalul intr-un monitor lcd de tetiera si se va vedea perfect si imaginea respectivului film , insa numai pe monitorul de tetiera . daca se da eject la divx / dvd -ul din aparat si se comuta pe tuner , de exemplu , atunci imaginea va apare si pe display-ul principal . Editat August 11, 2017 de misuraelectronic Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Am gasit un fir SAFE pe care l-am pus la masa si a aparut un afisaj cu frecventa radio si simbolul VOLUM ce asculta de comanda. Multumesc pt raspunsuri, il predau si vad daca se mai plange de ceva. Link spre comentariu
dan cod Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Normal firul ăla de leagă la frana de mana pentru a vizualiza doar cu mașina oprita.As fi curios ce spune legea despre legarea lui permanent la masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum