rosmarin Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Ma adresez posesorilor acestui aparat.Daca se poate vizualiza ce doresc sa fotografiez cu monitorul aparatului? Acum eu fotografiez vizualizand prin vizorul ocular Link spre comentariu
lutza2 Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 (editat) Nu are Live View. Editat August 10, 2017 de lutza2 Link spre comentariu
rosmarin Postat August 10, 2017 Autor Partajează Postat August 10, 2017 Nu se poate descarca un asemenea program? Probabil nu se gaseste Link spre comentariu
sesebe Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Aparatele cu oglinda nu pot sa aibă "live view". S-ar pierde unul din principalele lor avantaje. Link spre comentariu
rosmarin Postat August 13, 2017 Autor Partajează Postat August 13, 2017 dany_cta va rog ce trebuie sa fac atunci?Si cum? Multumesc, daca se poate Link spre comentariu
one Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 (editat) Nu ai ce sa faci. Pentru LiveView trebuie un procesor mai puternic. Functia asta daca nu este posibila cu un upgrade software al camerei ramane intangibila. Cum stiu eu Nikon, mai bine nici nu iti mai faci sperante. Implica multe operatii pe care le face procesorul in plus, alaturi de comportament mecanic diferit. (ridica oglinda, citeste intotdeauna senzorul, regleaza diafragma corespunzator, realizeaza focus prin metoda contrastului, etc.) Editat August 13, 2017 de one Link spre comentariu
dany_cta Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Nu stiu la D3000, la D3300 are butonasul LV (live view) in dreapta display-ului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum