madnoob2009 Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Va salut! Acest TV e adus din Anglia unde functiona corespunzator. In tara, are imagine ok, dar sunetul este complet distorsionat. Imi poate da cineva o solutie la problema asta? Va multumesc! Link spre comentariu
surubarila Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Sanatate permanenta ! Norma de sunet e cea engleza pe 6 Mhz . Cauta in meniu la sunet daca ai si normele BG/DK. 1 Link spre comentariu
winstyle Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Când cauți programele pe Romania , selectează ''Romania'' , sau Europa de Est , sau o țară din est care are aceleași standarde TV ca noi 1 Link spre comentariu
dan cod Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Se poate sa nu aibă activata decât norma lor. Link spre comentariu
madnoob2009 Postat August 11, 2017 Autor Partajează Postat August 11, 2017 (editat) Scuze ca raspund tarziu, dar ieri am fost prins cu ceva si n-am mai avut timp. Am rezolvat cu sunetul scanand programele pe Irlanda. TV-ul are doar doua optiuni: UK si Irlanda. Multumesc pentru interventii! Editat August 11, 2017 de madnoob2009 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum