Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa Keywood EMA 300

nicuschiopu

Postări Recomandate

Defectul este nu functioneaza difuzorul pe inalte- joase am ca i-am dat semnal si se aude pe inalte nimic ,masurat difu. de inalte si este bun am inlocuit LM3886TF,aceiasi problema ma poate ajuta cineva cu ceva solutii va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicuschiopu

4

• Florinel TV

3

• surubarila

2

• cornel1962

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sanatate permanenta ! Ce tip e dif-ul de inalte , dinamic/piezo ? E legat prin filtru la cel de joase ori are amplificator separat ? LM3886 ce "ataca" , nu cumva bass-ul ? Mai multe detalii...

Link spre comentariu

LM3886TF este pentru cel de inalte ca am urmarit schema de cablaj si bornele pentru dif-ul de inalte ies din LM3886 poate o schema ma ajuta am cautat si nu am gasit.

Link spre comentariu

Cam greu de gasit schema la aceasta BOXA

Trebuie sa te iei dupa PDF-urile de la integrate ca so poti repara ca altfelnu vad cum ai putea

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

...asa cum spune si colegul Florin, este mai greu de gasit schema, dar verificati daca este semnal audio in pin 10 integrat . Daca nu aveti osciloscop, merge si cu o casca si un cond.serie (0,1uF),...daca aveti semnal, treceti mai departe la verificare circuitului ( conform PDF anexat). Mult noroc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări