nicuschiopu Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Defectul este nu functioneaza difuzorul pe inalte- joase am ca i-am dat semnal si se aude pe inalte nimic ,masurat difu. de inalte si este bun am inlocuit LM3886TF,aceiasi problema ma poate ajuta cineva cu ceva solutii va multumesc. Link spre comentariu
surubarila Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Sanatate permanenta ! Ce tip e dif-ul de inalte , dinamic/piezo ? E legat prin filtru la cel de joase ori are amplificator separat ? LM3886 ce "ataca" , nu cumva bass-ul ? Mai multe detalii... Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 9, 2017 Autor Partajează Postat August 9, 2017 LM3886TF este pentru cel de inalte ca am urmarit schema de cablaj si bornele pentru dif-ul de inalte ies din LM3886 poate o schema ma ajuta am cautat si nu am gasit. Link spre comentariu
surubarila Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Cauta PDF-ul , e pe net , apoi verifica alimentarea IC si daca e semnal audio la intrare. Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 13, 2017 Autor Partajează Postat August 13, 2017 Spuneti-mi unde sa caut PDF-ul ca am cautat dar nu am gasit . Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm3886.pdf Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 13, 2017 Autor Partajează Postat August 13, 2017 Cred ca nu m-am exprimat corect eu vreau schema cu tot montajul electronic al boxei nu schema la LM 3886TF.ca aia am gasito. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 (editat) Cam greu de gasit schema la aceasta BOXA Trebuie sa te iei dupa PDF-urile de la integrate ca so poti repara ca altfelnu vad cum ai putea Editat August 13, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 ...asa cum spune si colegul Florin, este mai greu de gasit schema, dar verificati daca este semnal audio in pin 10 integrat . Daca nu aveti osciloscop, merge si cu o casca si un cond.serie (0,1uF),...daca aveti semnal, treceti mai departe la verificare circuitului ( conform PDF anexat). Mult noroc ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Eu cred ca este ceva pe pinul 8 al finalului unde este pinul de mute , ce tensiune este pe pinul 8? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum