bigpriap Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 (editat) Nu a fost dragoste la prima vedere. Era trantit prin praf, in halul in care vedeti, printre alte gunoaie pe care nu intelegeam de ce se mai chinuie vanzatorul week-end de week-end sa le care inapoi acasa. Ceva mi-a atras atentia totusi ... Acum sunt mai fascinat de el decat de un Scott pe lampi cu decodor stereo inclus si PP cu 6550 . Banuieste cineva modelul, anul, fabricantul ? Editat August 8, 2017 de bigpriap Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 (editat) O imagine cu interiorul? La prima impresie pare construit în regim de amator (sau din părți recuperate din alte aparate). Tunerul FM e în norma estică, deși inscripționarea e în engleză, și butoanele comutatoarelor sunt identice cu cele folosite la multe aparate de radio românești.. Și Radioprogresul mai făcea aparatură de serie mică, cum a fost casetofonul Condor (o clonă a unui aparat Unitra - daca nu mă înșel) care, după aceea, a fost introdus în fabricație la Tehnoton (CS 622) Editat August 9, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Sa fie ceva DDR-ist? Dupa vopseaua de pe front imi pare a fi un RFT, desi nu cred ca au produs vreodata stilul asta. de receivere Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Si eu cred ca e ciocanit de cineva cu posibilitati materiale la acea vreme,cum ar fi fost laboratoarele de electronica de la CFR,sau alte locatii in care componentele nu erau o problema de a fi procurate,iar prelucrarile mecanice erau la indemana.Pacat ca doar ne-a fost trecuta pe la nas jucaria cu poza aia frontala,si nu ne-a aratat si ce e inauntru,probabil ca ar fi fost mult mai usor de intuit ce si cum.Intaresc si eu ideea ca a fost manufacturata,si nu e ceva industrial,de serie.Daca e produsa prin anii 80, a rupt gura targului ca realizare...atunci apareau constructii care mai de care mai mult sau mai putin evoluate,dar cererea era mare. Link spre comentariu
bigpriap Postat August 9, 2017 Autor Partajează Postat August 9, 2017 (editat) Recunoaste cineva modul de afisare a frecventei pe scala? Eu nu l-am mai intalnit ! Fata de aluminiu are inscriptionarile proeminand in exterior.Electrocoroziune? In eventualitatea unei revopsiri, cum as putea sa le fac de alta culoare? Smirghel de 1000 pe o bucata de sticla? Editat August 9, 2017 de bigpriap Link spre comentariu
StelianP Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Da' nici ca ar pune o poza per ansamblu. Mai are putin si-l face bucati... 1 Link spre comentariu
bigpriap Postat August 9, 2017 Autor Partajează Postat August 9, 2017 Mi-ar placea sa am timp sa il fac bucati ... ca sa il pot restaura apoi, normal. Partea de lemn: Link spre comentariu
mac01 Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Frumoasa carcasa...dar nu asta ne intereseaza...ci partea cu electronica! Link spre comentariu
StelianP Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Urmeaza o poza cu cablul de alimentare... 4 Link spre comentariu
bigpriap Postat August 9, 2017 Autor Partajează Postat August 9, 2017 (editat) In stupizenia mea l-am pierdut pe drum, dar avea o mufa atipica. Aveti putintica rabdare ... Afisarea e cam asa : Iluminare generoasa in spate, cilindrul ala transparent are o spirala gravata cred pe el si se invarte o data cu butonul de acord antrenat de o sfoara de naylon. A mai intalnit cineva sistemul? Electronica e compacta, nu am dezmembrat-o inca.. Finali in carcasa TO3, alimentare simpla (iesire pe condensator) pe condensatorii de filtraj 60 respectiv vreo 56V. Surpinzator, functioneaza! Am prins ceva posturi de radio, stereo chiar. Un al cincilea tranzistor TO3 pe radiator generos, stabilizare. Editat August 9, 2017 de bigpriap Link spre comentariu
StelianP Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Validae,baneaza-ma ca nu mai suport. 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Eu stiu deja ce este dar nu spun la nimeni.... Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Aveti putintica rabdare ... Toate au o limita...daca o dai la caterinca,posibil sa trimit totul la pubela si toata lumea va fi multumita. Link spre comentariu
StelianP Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Eu stiu deja ce este dar nu spun la nimeni.... Eu am o banuiala ca e nemtesc,gresesc? Link spre comentariu
bigpriap Postat August 9, 2017 Autor Partajează Postat August 9, 2017 (editat) https://youtu.be/5sfHygABcuw Ce treaba are caterinca? Nu e un procedeu prea exersat de mine postarea de continut media. Chiar daca nu as avea nimic altceva de facut dureaza ceva. Nu sunt momentan langa aparat si caut prin memoria telefonului sa vad ce am cu el. Sa urc video-ul asta si sa vad cum il fac sa apara pe forum mi-a luat ceva timp. [media][/media] Editat Ciudat, in preview se vede video-ul, cand postez , nimic! Am ales din meniu special BBCode, media si am inserat codul de la youtube share embed <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5sfHygABcuw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Gresesc ceva? Editat August 9, 2017 de bigpriap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum