Vizitator riplu Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Buna seara, Am un LCD Westwood 26v1, cu urmatoarea problema. Tot ce afiseaza sunt niste patrate colorate, amestecate pe 1/4 din ecran, in coltul din partea dreapta jos. Deci impartim ecranul in 4, iar in partea din dreapta sunt afisate niste patrate colorate de diferite dimensiuni. Daca comut TV-ul in AV sau intrare PC (apasand din instinct pe telecomanda) imaginea este albastra pe tot ecranul, mai putin in acel colt. Am schimbat T-CON-ul am crezut ca el este vinovat (am avut unul pe aici). Defectul ramane acelas. Am incercat sa rescriu memoria cu un alt DUMP si nici un efect. Banuiesc ca ar fi ceva defect pe modul video 17MB45M-3.Oare as putea sa il repar, aveti idee ce as putea sa cercetez? S-au sa incerc achizitia altui modul. Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Să îl resoftezi au încercat? Link spre comentariu
Vizitator riplu Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Buna seara, Am incercat sa rescriu si softul (memoria MX25L1608D). Aceias manifestare. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 ...totusi imagine ar fi pe restul ecranului daca bagati antena?....sau semnal pe calea AV? Link spre comentariu
Vizitator riplu Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Daca trec TV-ul in mod AV, se face tot ecranul albastru, mai putin aceasta parte, care ramane neschimbata. Link spre comentariu
dan cod Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Ar trebui incercat o resoftare pe USB Link spre comentariu
Vizitator riplu Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Nu are USB..... Link spre comentariu
dan cod Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Atunci e nasol. In service nu găsești ceva reset? Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 (editat) Nu ati spus daca apara IMAGINE ,un post tv ,daca bagati antena?!?!?! Ati spus doar de ecran albastru la trecerea din TV in AV.....!!! Merg functiile tv din telecomanda sau din tv: reglaje sunet,imagine,search,etc..... Cine stie ce poate fi acel patrat cu ...patratele?!?! Poate fi tv -ul intr-o functie ....DEMO pe functia de imagine PIP sau ....defect; cine stie?!?! Repet: aveti imagine sau nu cu antena bagata sau pe o intrare AV?!? Tot intreb asta ,nu de dragul de a intreba ,ci ca sa vedem daca tv-ul proceseaza sau nu semnalele video,analogice sau digitale ,primite din exterior,indiferent de calea de intrare; tuner sau AV!!! Editat August 10, 2017 de BUGHIU Link spre comentariu
Vizitator riplu Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Nu are imagine pe nici una din intrari. Nici sunet. Nu apare nici OSD-ul. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 (editat) eu as zice ca e defect de mainboard 17m45 Editat August 20, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator riplu Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Asa banuiesc si eu. Am cautat pe net, dar nu am gasit un modul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum