Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD westwood 26v1

Vizitator riplu

Postări Recomandate

Vizitator riplu

Buna seara,

Am un LCD Westwood 26v1, cu urmatoarea problema. Tot ce afiseaza sunt niste patrate colorate, amestecate pe 1/4 din ecran, in coltul din partea dreapta jos. Deci impartim ecranul in 4, iar in partea din dreapta sunt afisate niste patrate colorate de diferite dimensiuni.

Daca comut TV-ul in AV sau intrare PC (apasand din instinct pe telecomanda) imaginea este albastra pe tot ecranul, mai putin in acel colt.

Am schimbat T-CON-ul am crezut ca el este vinovat (am avut unul pe aici). Defectul ramane acelas. Am incercat sa rescriu memoria cu un alt DUMP si nici un efect.

Banuiesc ca ar fi ceva defect pe modul video 17MB45M-3.Oare as putea sa il repar, aveti idee ce as putea sa cercetez? S-au sa incerc achizitia altui modul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• BUGHIU

2

• iuliantv

1

Nu ati spus daca apara IMAGINE ,un post tv ,daca bagati antena?!?!?! Ati spus doar de ecran albastru la trecerea din TV in AV.....!!! Merg functiile tv din telecomanda sau din tv: reglaje sunet,imagine,search,etc.....

Cine stie ce poate fi acel patrat cu ...patratele?!?! Poate fi tv -ul intr-o functie ....DEMO pe functia de imagine PIP sau ....defect; cine stie?!?!

Repet: aveti imagine sau nu cu antena bagata sau pe o intrare AV?!?

Tot intreb asta ,nu de dragul de a intreba ,ci ca sa vedem daca tv-ul proceseaza sau nu semnalele video,analogice sau digitale ,primite din exterior,indiferent de calea de intrare; tuner sau AV!!! :nerv

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări