augustin Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Sanatate . va rog daca poate cineva sa ma ajute cu schema acestui Tv .. Am inteles ca este sasiu 17.3 .. Din pacate nu reusesc sa o gasesc !!! Multumesc!! Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Vezi daca ajuta. http://www.postaonline.ro/pizkvxvx2fpm/SCHNEIDER_TV17_VARIANTA_CHASSIS_TV_SM.pdf.html Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Aveti schema. SCHNAIDER TV17.3.RAR Link spre comentariu
augustin Postat August 8, 2017 Autor Partajează Postat August 8, 2017 Multumesc pentru scheme ... Are un defect mai ciudat .. In momentul in care apas butonul de retea ledul rosu se aprinde pt o secunda , iar cand il deconectez de la retea ledul se aprinde rosu si sta puin mai mult aprinds... Am schimbat conzi din primar si secundar , si am inlocuit si TDA16846 Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Bun dar sursa scoate ceva tensiuni? Link spre comentariu
augustin Postat August 9, 2017 Autor Partajează Postat August 9, 2017 Sursa scoate in secundat urmatoarele tensiuni : B+ 40V , dupa cateva secunde scade treptat pana la 0V .. Celelalte tensini secundare sunt intre 2 si 5V.. Tensiunea in primar pe pin14 TDA16846 oscileaza intre 7 si 14 V !! Link spre comentariu
dan cod Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Probează sursa separat pe bec.Clar 49V nu-i ok.Poate ai ceva in scurt in secundar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum