ake florinache Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Buna seara, am rugamintea sa imi spuneti daca ati reparat vreodata acest tip de aparat.Din spusele celei care l-a adus,nu functioneaza 2 electrozi.Pot fi masurati senzorii ?? Nu am mai avut de-a face cu asa ceva !! Link spre comentariu
validae Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 S-ar putea să fie vorba doar de niște electrozi, nu senzori. Ați verificat continuitatea cablurilor la electrozii nefuncționali ? Link spre comentariu
ake florinache Postat August 7, 2017 Autor Partajează Postat August 7, 2017 (editat) Da,am schimbat electrozii intre ei si am mai facut rost si de alti electrozi si la fel.O sa incerc sa-l desfac sa vedem ce are înăuntru si eventual contacte imperfecte sau ceva la mufele cu 5 contacte la interior. Editat August 7, 2017 de ake florinache Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Electrozii de pot măsura,adică continuitatea.Daca e din aparat poate fi mufa ruptă din placa dar trebuie văzut. Link spre comentariu
ake florinache Postat August 7, 2017 Autor Partajează Postat August 7, 2017 (editat) Am măsurat continuitatea la electrozi.Am demontat aparatul,are o placa de baza de tip PC 8170,zece transformatoare,care ridica tensiunea necesară pentru electrozi și un integrat de tip MICROCIP PIC 16F74-I/P.Am avut Integratul ,l-am schimbat,dar nu a funcționat pentru ca nu era programat.Am observat urme de rugina pe placa,am spălat cu alcool izopropilic ,am refăcut lipiturile și...,m-a apucat noaptea,revin mâine cu noutăți,stima la colegii care m-au îndrumat. Editat August 7, 2017 de ake florinache Link spre comentariu
ake florinache Postat August 16, 2017 Autor Partajează Postat August 16, 2017 Buna ziua, am ramas dator cu o informatie.Dupa ce am spalat placa si am refacut lipiturile la partea considerata de mine ca fiind defecta, aparatul meu a inceput sa functioneze.Multumesc frumos de informatii, o zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum