Aurel Iosif Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 (editat) Intreb: cum se comporta ca trioda , un ECC 83 sau alta dubla trioda, la care conectez in paralel electrozii (grille, anozi, catozi), utilizabila intr-un amplificator audio, ca preamplificator, mixer, etc. Multumesc. Editat August 7, 2017 de monday Link spre comentariu
daniels Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 http://www.audiofanatic.it/Schemi/Tipo/Valvole/finali/pic_finali_SE/EL34SE_12AX7.jpg Am acest amplicator de cativa ani. E ok. Link spre comentariu
VAX Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Se comporta ca o trioda cu panta si capacitatile interne dublate, cu Ri si R echiv, zgomot pe jumatate. Merge fara probleme. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat August 7, 2017 Autor Partajează Postat August 7, 2017 Multumesc. Link spre comentariu
elm Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Dar de ce-ai face asta? Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat August 9, 2017 Autor Partajează Postat August 9, 2017 Pentru ca am nevoie de o singura trioda si n-am EC xxx Link spre comentariu
tm07uxo Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Leaga electrozi de la o trioda la masa . Sau cauta un EC92. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Pentru ca am nevoie de o singura trioda si n-am EC xxx Am eu EC92 , stive ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum