Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV TOSHIBA model 29P1300D

Vizitator flambeau

Postări Recomandate

buna ziua

am o mare problema la un tv led toshiba 29p1300d dupa 2-3 minute de functionare imi apare mesajul pe centrul ecranului  STARE DE SUPRACURENT USB DETECTATA.VA RUGAM SCOATETI DISPOZITIVUL USB SI DECONECTATI TV DE LA PRIZA si se blocheaza orice alta comanda 

ce as putea sa fac 

Link spre comentariu

daca conectati un usb,este detectat?buba poate fi soft sau ceva in neregula pe portul usb,trebuie vazut poate a avut vre-un nepot ceva si a multilat mufa usb,sau vazut cum se foarmeaza cei 5v pentru usb ,sant 5v ? sau este sub 5v ,poate fi chiar si ceva ce nu are legatura directa cu usb-ul dar alimenteaza si portul usb,deci incepeti cu ceva masuratori tensiuni 5v 12v etc

Link spre comentariu

Nea Iulian , intrare de usb este pentru service are tensiunea de 5 v se aprinde ledul  la stick pana sa apara mesajul dupa nu se mai aprinde

Model placa V28A001479B1

Model tv toshiba 29p1300d

Link spre comentariu

Am avut o alta placa  trasnita cu procesor crapat si am schimbat toate circuitele cu 8 pini care erau pe placa [5 bucati] si nu sa schimbat nimic tind sa cred ca e din procesor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări