Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Autoturisme de ...lux !

Postări Recomandate

A naibii toxicitate ... cum se duse ea si la ailalti ... Rompetrol si Petrom ...

http://www.mediafax.ro/economic/guvernul-pregateste-cresterea-accizelor-la-carburanti-de-la-1-septembrie-ca-sa-acopere-o-gaura-de-11-miliarde-lei-din-buget-16686951

O sa ne " dezinfecteze " un picutz la portofel , dupa caldurile care este ... sa vina poporu' linistit la job - uri dupe conced ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

"Mai exact, actul normativ prevede majorarea taxelor pentru carburanţi. Astfel, până la finalul anului, se propune ca acciza la benzină cu plumb să fie 3.022,43 lei/tonă, respectiv 2.327,27 lei/1.000 de litri, faţă de momentul prezent în care valoarea acesteia este de 2.530 lei/tonă şi 1.948,23/1,000 de litri."

Citatul este din link-ul de mai sus, scuzati necunoasterea, dar mai este benzina cu plumb???

Grig

Link spre comentariu

Acuma m`am lamurit, confuzia a fost din cauza cuvintului postat, de postat am postat doar eu, ceilalti au publicat.

Sa postezi o traznaie mai merge la un user dar sa publici un articol cu o balarie cit casa se inghite mai greu, culmea ar fi ca sa fie si in OG la fel stipulat.

Link spre comentariu

Astazi dimineata am auzit la Romania Actualitati ... la radiojurnal ... si in repetate randuri , la " dezbateri " exact termenul " cu plumb " . Si ei fac ce am facut eu ... citesc si citeaza . Si eu traiesc tot in Romania , stiu ca nu se mai comercializeaza de mult benzina cu plumb . Eu am postat link - ul . De obicei citesc ce postez . Am facut - o si acum . Daca e traznaie ... sau altceva , ma bucur ca ati descoperit si corectat . Am crezut ca informatia in sine e importanta , exista referire si la benzina fara plumb . Pe mine nu ma afecteaza scumpirile la ce nu exista . In fine ....

Link spre comentariu

Eu bag . N - am vrut sa aduc in discutie ... in 21 iulie a.c. am zburat ultima data cu o asemenea aeronava . Ma rog ... nu sant jet-urile sau turbopropulsoarele de linie , alea merg cu https://www.omv.ro/portal/01/ro/omv_ro/Home/Clienti_Persoane_Juridice/Aviatie , se " face " la mine in urbe ... cand resursele minerale si fabricile erau ale noastre ... se numea Petrol T .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări