Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Autoturisme de ...lux !

Postări Recomandate

Asta-i bună acum... la o adică, daca pe vremea aia se tipăreau carţi, se făcea şcoală, tinerii învaţau meserii, se construiau fabrici, se păstra curatenia parcurilor etc, etc(adăugaţi ce mai doriţi) ar trebui să renunţăm la toate alea, pen`că-s "comuniste", modestia, bunul gust, respectul pentru natură, dorinţa de aţi ajuta semenii toate astea sunt porcării ceauşiste/staliniste/marxiste/hipiote ?! Zău aşa...

Link spre comentariu

Chiar zau asa...sunt mai mult decat curios cam ce criterii ai in vedere ca sa selectezi cine merita o masina si cine nu.De casa nu te mai intreb,pt ca asta chiar e absurd.Pana si inainte de 89 aveai optiunea asta,daca nu voiai sa stai la bloc.Doar ca atunci trebuia sa justifici de unde ai banii,lucru care acum nu mai e valabil...vorba aia,ce-am gasit,al meu sa fie.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Toata nebunia asta a venit de la americani(aberantul obicei ca fiecare individ sa aiba propria masina), pai drace, dar pe glob vor fi la un moment dat 11 miliarde de oameni, cine isi inchipuie ca ar putea exista 11 miliarde de masini, cine sa le fabrice, cu ce resurse materiale si de timp, cum sa circule toate?!

Nu trebuie si nu e posibil ca orice individ sa aiba automobil, masina trebuie rezervata doar pentru cei care au absoluta nevoie de asa ceva, medicii care trebuie sa ajunga rapid la pacienti, secretari de stat, etc, in rest baza trebuie sa fie transportul in comun electric, de suprafata si subteran.

Tot asa locuirea la casa/vila/palat trebuie sa fie o exceptie maxima, si sa fie justificata, 99,999% din cetateni e mai bine sa locuiasca la bloc, impactul asupra mediului inconjurator e incomparabil mai redus, siguranta personala mai ridicata, etc.

Spitfire , tu ai masina ?

Dupa logica ta ar fi bine sa ne intoarcem in comuna primitiva si doar seful de trib ( pe viata ) sa stea intr-o casa decenta si sa se plimbe cu masina .

Stiu ca iar o sa te superi pe mine , ai mai facut-o o data , cind spuneai ca nu stiu ce le-ai face celor care au mai multe proprietati si le inchiriaza , eu te banuiesc de grave frustrari si de ce nu ....de simpatii comuniste .

Daca tii tu asa de mult cu mediul si iti pute tot la oraș , iti donez eu 2 ha de pamant in Vilcea + o casa care trebuie renovata dar este locuibila , te muti acolo si traiesti la aer curat , cu ce produci pe cele 2 ha , iti dau si : doua capre , o scroafa si un vier , ceva gaini , rate , sa vedem cum traiesti acolo , rupt de lume .....

Asta-i bună acum... la o adică, daca pe vremea aia se tipăreau carţi, se făcea şcoală, tinerii învaţau meserii, se construiau fabrici, se păstra curatenia parcurilor etc, etc(adăugaţi ce mai doriţi) ar trebui să renunţăm la toate alea, pen`că-s "comuniste", modestia, bunul gust, respectul pentru natură, dorinţa de aţi ajuta semenii toate astea sunt porcării ceauşiste/staliniste/marxiste/hipiote ?! Zău aşa...

Foamea

Frigul

Lipsuri

Fara pașapoarte

Doi munceau si opt le cara sculele ...

Etc

Etc

Etc

Spitfire , clar esti COMUNIST !

Link spre comentariu

Si eu sunt de acord ca orice problema trebuie sa fie atribuita cuiva. Cata vreme americanii fac si dreg, sa o dreaga si pe asta cu locurile de parcare in România.

Era o vorba: românii sunt a doua natie dupa indieni cand vine vorba sa gaseasca o scuza. Daca nu e clara parabola, nu e de bine.

Americanii au spatiu căcălău, inclusiv in orase. Faptul ca Românii copiaza ceva care se bate cap in cap cu urbanismul comunist... e ceva ca-n paragraful de mai sus. Penibil adica.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Si eu sunt de acord ca orice problema trebuie sa fie atribuita cuiva. Cata vreme americanii fac si dreg, sa o dreaga si pe asta cu locurile de parcare in România.

Era o vorba: românii sunt a doua natie dupa indieni cand vine vorba sa gaseasca o scuza. Daca nu e clara parabola, nu e de bine.

Americanii au spatiu căcălău, inclusiv in orase. Faptul ca Românii copiaza ceva care se bate cap in cap cu urbanismul comunist... e ceva ca-n paragraful de mai sus. Penibil adica.

Soros este de vina ca sunt prea multe masini , ca nu exista locuri de parcare si ..de ce nu ...ca femeile sunt in acea perioada , o data pe luna ....
Link spre comentariu

Ie - te acilea ... n - am gasit link - ul acum . Urmaresc de mult " parohia " , n - am postat din pudicitate pecuniara . Ma rog , cred ca se impune ...

http://incont.stirileprotv.ro/auto/compania-care-a-fabricat-100-de-masini-in-19-ani-povestea-cele-mai-exclusiviste-marci-auto-din-lume-ldquo.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Koenigsegg

http://koenigsegg.com

Altfel , comentez ca idioata din reclama - " Or fi bune ... , Porsche astea ? " ... Substituirea marcii si comentariile le faceti dumneavoastra ... eu ( probabil si altii ) mi - am facut o idee ... Si ca exista bogati si saraci . Nimic politic , numai autoturisme ... ca asa - i topicul !

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări