Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce diferenta este intre WIN7 32biti si cel de 64biti

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Nu,nu este mult....pentru ca nu ii bagati doar windows-ul....

Dupa ce ii bagati windows-ul trebuie sa-i mai instalati drivere + unele programe care sunt de baza.....exemplu : winamp, bsplayer, codecuri, office etc,etc....

Iar plus dasta pe parcurs le se lucreaza cu pc-ul...windows-ul mai creste...exemplu : in loc sa fie de 9-10 GB....se face de 11-12 GB si tot mai creste...

Si daca nu este pc-ul dvs...si este la un incepator...fiti sigur ca acela o sa mai bage si prin my document/ documentele mele, poza,muzica, jocuri... etc.etc...sau chiar pe deskpro / spatiu de lucru . :reytre

Acum sper ca m-ati inteles de ce v-am pus sa faceti putin mai mare partitia C.
Mii de multumiri pentru intelegere !!!
Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

14

• FLORIN IORDACHE

7

• surubarila

5

• Spitfire

2

Minim 100GB, va scuteste de o eventuala redimensionare a partitiei. Update-urile pot insemna intre 30 si 80GB, daca le faceti pe toate.

Sistemele pe 32 de biti nu mai pot fi luate in considerare la ora actuala. protectie slaba, administrare memorie, etc, etc.

Link spre comentariu

Am incercat sa instalez windows7 de 64 biti dar la un moment dat imi da eroare la instalare,sa fie oare pc-ul slab?(procesor dual core 3000+,memorie ram 2gb,placa video 256mb(pc-ul este am meu cel dupa care scriu acum.

Link spre comentariu

Minim 100GB, va scuteste de o eventuala redimensionare a partitiei. Update-urile pot insemna intre 30 si 80GB, daca le faceti pe toate.

Sistemele pe 32 de biti nu mai pot fi luate in considerare la ora actuala. protectie slaba, administrare memorie, etc, etc.

Exact,exact !

Am uitat sa-i spun si chestia asta ca isi mai face si niste actualizari windows-ul pe parcurs. Asa ca nu este de loc mult 70GB-80GB. :scarpin

Link spre comentariu

Exact,exact !

Am uitat sa-i spun si chestia asta ca isi mai face si niste actualizari windows-ul pe parcurs. Asa ca nu este de loc mult 70GB-80GB. :scarpin

dar de ce se incarca windowsul cu timpul pentru ca am observat chestia asta de mult?si daca se poare evita treaba asta.

Link spre comentariu

Am incercat sa instalez windows7 de 64 biti dar la un moment dat imi da eroare la instalare,sa fie oare pc-ul slab?(procesor dual core 3000+,memorie ram 2gb,placa video 256mb(pc-ul este am meu cel dupa care scriu acum.

Aveti doua memorii ram sau o singura memorie ram ???

Daca aveti doua memorii ram,atunci ar fi bine sa incercati doar cu o singura memorie....adica odata cu una,o data cu una.

Aaaa,si nu in ultimul rand incercati sa instalati si dupa un alt dvd-u cu windows-ul...ca poate are mici probleme si dvd-ul dvs cu windows-ul....

Sau chiar ar fi indicat sa puneti chiar un alt dvd-rw...in locul lui ala....ca poate acela din pc-u nu citeste asa de bine....

Sper ca v-am fost ff explicit !!!

Link spre comentariu

Incarcarea windows-ului se poate evita doar cu programe de backup sau live backup (cum e deepfreeze).

Windows-ul aduna informatii, update-uri, programe, toate isi adauga pachete. La o utilizare normala nu ar trebui sa fie asta nici un fel de problema, doar atunci cand incerci o gramada de softuri, curiozitatea, instalezi/dezinstalezi, atunci e bine sa ai o solutie de revenire la forma initiala.

Link spre comentariu

Am doua memori ram fiecare de 1gb(ddr1)

Ok,atunci incercati ce v-am spus mai sus....ca s-ar putea sa functioneze. :scarpin

Astept vesti bune de la dvs !!!

Link spre comentariu

Ok,atunci incercati ce v-am spus mai sus....ca s-ar putea sa functioneze. :scarpin

Astept vesti bune de la dvs !!!

Dar pentru windows xp sp3-32 biti cat spatiu sa aloc pe hdd pe care il detin?

Link spre comentariu

Pentru Windows.....Xp cred ca ajung 40GB . Dar totusi acum nu prea este asa la moda acest windows Xp...nu mai este actualizat ....

Nu mai merg instalate unele programe pe acest windows Xp,exemplu : Google chrome,Yahoo Messenger etc....

Link spre comentariu

Nu folosesc google chrome pentru ca imi merge foarte greu pc-ul,de yahoo messenger nici nu mai il folosesc de ani de zile,oricum va multumesc si va doresc o zi buna in continuare.

Link spre comentariu

Ce spune mesajul de eroare ? Daca doar constati "eroarea" si nu intelegi ce se intampla (nu afli cauza) o sa te chinui mult si bine.

Link spre comentariu

IMI SPUNE CA NU POT CONTINUA INSTALAREA

Ok,dar ati incercat si ce v-am spus mai sus eu....sau v-ati apucat deja de Windows Xp Sp3 ??? :57

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări