tiristor Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 d2134 are dreptate,daca totusi esti obligat sa faci un singur paratrasnet valoatea lui trebuie sa fie sub 1 ohm,paratrasnetul trebuie satreaca pe coama casei si sa depaseasca cu 1m cel mai inalt punct al casi.Paratrasnetele tip sulita nu se recomanda au nevoie de autorizatie pt executia lor.Cea mai eficient e cel care are 2 coboriri. :supz: mai poti rezolva protectia cu siguranta automata cu disjunctor de 10mA. Link spre comentariu
Golem Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 sau treci aparatele de valoare pe baterii :smt003 Link spre comentariu
danb1974 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 La "entry level" exista siguranta de protectie la supratensiune care se "lipeste" de aia de intrare si o decupleaza la 280V (nu stiu daca suficient de repede) si protectii de pus pe cablu tv/satelit, telefon, retea. Exista si prelungitoare de curent cu protectii incorporate (de unica folosinta, au un bec pe ele care indica daca s-a dus sau nu).Eu am din astea si tot stau stresat pt. ca paratraznet pe bloc nu mai e decit panglica si antena mea de satelit e mai inalta :( Noroc ca tv-ul e noname, da' n-as vrea sa se duca centrala termica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum