Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand Iphone 5 16 GB

wiseboy1900

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Vand un Iphone 5 in stare perfecta de functionare dar cu urme de de folosinta.Din pacate telefonul este blocat pe reteua Telenor Suedia.Eu l-am folosit asa fara probleme un an si jumatate dar in urma unui upgrade m-am hotarat sa-l dau.Problema este ca si-a facut update la ultimul IOS si acum trebuie achizitionat R-SIM mai nou sau trebuie decodat .Nu vreau sa mai investesc in el.Telefonul NU este blocat in ICLOUD si nici nu are alte restrictii in afara de blocarea in retea.Asigur orice fel de parole, in caz ca trebuie.

Se vede in poze IMEI-ul si starea estetica.Telefonul a avut display-ul spart si a fost schimbat acum cateva luni cu unul nou .Folie de sticla din prima zi.De asemenea am pus si baterie noua.

In acest moment telefonul e resetat si gata de folosit.Trebuie un R-SIM mai nou sau decodare.Ofer in pret si R-SIM 9 cu care a mers pana acum.Pentru cine stie sa-i puna la loc un IOS mai vechi.(IOS 8.3)

Inclus si un incarcator + cablu dar nu sunt originale.Dau si o husa transparenta plus un bumper de aluminiu.

Pretul este de 300 Ron.Accept schimburi cu jante auto 13" (ofer diferenta) , dar ma intereseaza si laptop-uri , si mai ales O PERECHE DE BOXE pentru HOME.In general astept oferte de schimburi.

In cazul unui schimb , daca e client de incredere , trimit primul si ofer perioada de proba.

IMG_2044.jpg

IMG_2045.jpg

IMG_2046.jpg

IMG_2047.jpg

IMG_2048.jpg

IMG_2049.jpg

IMG_2050.jpg

IMG_2051.jpg

IMG_2055.jpg

IMG_2056.jpg

IMG_2057.jpg

IMG_2058.jpg

IMG_2059.jpg

IMG_2060.jpg

IMG_2061.jpg

IMG_2062.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wiseboy1900

26

• tavipop

1

• omidebulas

1

• pop_ady44

1

• 3 săptămâni mai târziu...

Buna seara! Nu puteti primi mesaje asa incat las aici oferta mea!

-La schimb cu telefonul dvs va pot oferi la alegere:
-Boxe Kenwood LS 63
-Amplif Kenwood KA 5040R
-Amplif Kenwood KA 1060
-Amplif Yamaha AX 497
Link spre comentariu

Am schimbat tot ansamblul mufei de incarcare pentru ca nu imi placea cum incarca.Am pus una 100% noua si originala si merge perfect.Telefonul functioneaza impecabil cu R-SIM 9 pe IOS 10.3.3.

Pretul lui este de 250 Ron fara transport.La schimburi pretul este de 300 Ron.In cazul unui schimb trimit primul si accept perioada de proba.

Acept schimburi cu boxe de camera, televizor LCD,jante 13'' .In unele cazuri ofer diferenta.Atasez pozele cu functionalitatea telefonului.

https://ibb.co/c5bham
https://ibb.co/eOijo6
https://ibb.co/bSnAT6

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări