Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente rusesti - echivalențe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 242
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

27

• BRANCA

11

• yo7but

10

• grosu99

10

nu sunt chiar sigur......si eu aveam odata date si echivalent pentru acest tranzistor....era folosit si in radiourile rusesti Meridian RP 310 , cred ca era de RF unul din terminale fiind montat pe circuitul de antena (ferita) probabil pentru acord, sau receptie.....nu retin exact si nici schema nu mai am !

Link spre comentariu

kp303 , jfet canal n , oricare se potriveste ... BF 245 , BFW 10 , 11 , 12 , 13 ... astea au capsula metalica si 4 pini , cele vestice moderne sint prea multe , cauta cu google si compara datasheet-urile ... Sigur e defect ?

Link spre comentariu
Vizitator basescut

merci mult, daca la unul recomandat gasesc datasheetul si dispunerea terminalelor la cel defect dumnezeu stie cum sunt dispuse, avand in vedere ca este si bulit si nu am cum sa-l masor, si nici schema nu am !

Link spre comentariu

Sint 4 terminale , daca priviti tranzistorul dinspre terminale cu cheia in jos , incepind din stinga cheitei sint sursa , drena , grila , masa ... ultimul din dreapta cheitei este conectat la capsula , verificati cu un ohmetru .

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator GeoJordy

Buna Ziua . Am un amplificator rusesc de 400W series5 RA 800 si am gasit un tranzistor cu pini rupti si nu stiu ce sa pun in locul lui, pe el scrie 2T505A . Cand caut kt505 apare un tiristor iar cand caut 2T505 apare un tranzistor pnp. Nu stiu ce sa fac. Va multumesc.

post-18149-139829668489_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări