Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente rusesti - echivalențe

Postări Recomandate

Vizitator MISU ATU

Buna seara,am si eu o intrebare in legatura cu integratul rusesc KR514ID2. L-am gasit si este un decodor pe sapte segmente cu iesire pt .afisaj cu anodul comun, dar nu i-mi da schema de dispunere a terminalelor si m-ar interesa intrarile ABCD caresunt si ordinea lor. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 242
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

27

• BRANCA

11

• yo7but

10

• grosu99

10

• 1 lună mai târziu...

Este o dioda de inalta tensiune (cred ca are tensiunea inversa pe la 2000V). Se foloseau in emitatoarele radio militare rusesti pentru redresarea tensiunii anodice. Nu stiu la ce ai putea-o folosi decat cam in acelasi scop.

Link spre comentariu
Vizitator Mircel

multumesc pt. raspunsuri ...o voi pastra ca sa o arat la nepoti!!!

Păstreaz-o, mai ales că are 2,1356 g aur pe conectica ei internă.P.s. Acum am văzut: de la 1000 de bucăţi poţi ”recolta” 2,1356 g aur.Scuze ptr. eroare.
Link spre comentariu

Am in jur de 10 bucati demontate acu' vreo 30 de ani din televizoare rusesti; nu stiam ca sint asa valoroase! Ar trebui facut o excursie pina in "mama rusia" si cautat pe-acolo prin tomberoane cind si-or innoi rusii televizoarele - nu mai avem nevoie de Rosia Montana!

Link spre comentariu

Cred ca nu a-ti inteles bine...1000 de diode contin circa 2gr aur !Oricum,tot e ceva...problema e alta,se pare ca au fost folosite in special in scop militar asa ca, accesul nu va fi chiar usor !!!Subscriu totusi la propunerea dl.Remus de a cauta prin tomberoanele rusilor (aha ha ha ) insa ,nu stiu de ce...in afara de sticle goale de vodka nu cred ca mai gasim ceva !!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator vdrapaca

Salutare forum!

Am si eu o nedumerire:

Stie cineva la ce frecventa maxima lucreaza lampa 6A7 ? As dori sa o folosesc intr-un etaj schimbator de frecventa (de fapt mixer autooscilator) pentru ultrascurte (RF 88...108 Mhz cu FI la 10.7Mhz).

Mai jos sunt datele tehnice, dar nu se spune nimic de frecventa: :jytuiyu

http://tehnodoka.ru/spravkalamp/index.p ... a_lamp:6A7

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări