Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente rusesti - echivalențe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 242
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

27

• BRANCA

11

• yo7but

10

• grosu99

10

• 2 luni mai târziu...
Vizitator teo_magdici

Daca este TEC trebuie sa fie marcat 2П308 sau KП308.П308 este bipolar npn si se poate inlocui cu BC107,BC171,BC547.

Interesant, dar in Agenda radioelectronistului, editia a doua, 1989, la capitolul codificarea si marcarea semiconductoarelor discrete rusesti spune ca P308 este Tec, asta dupa standardul de care am zis mai sus, care era valabil incepand din 1973. Tot in agenda scrie ca P308 era tranzistor bipolar de putere mica, dar dupa un standard care a fost valabil intre 1964 si 1973
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Am gasit "arhivate" (cumparate de la un rus de mai bine de 15 ani), intr-o punguta, urmatoarele "opto"-componente din pozele anexate si, mentionez ca cele gen fototranzistor IPRS sunt, cu unu, doua sau trei puncte rosii (am mai multe exemplare din fiecare) .Are habar cineva ce sunt ?

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

salutare!am si eu o serie in rusa si nu stiu exact ce serie esta , in catalog nu am gasit. Multumesc!

Mai multe detalii ?? - nici macar seria nu ati scriso !!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări