Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente rusesti - echivalențe

Postări Recomandate

Pt cine mai are sau gaseste tranzistori kc147 sau kc149 sau kc... precizez ca sint cehoslovaci.Au echivalente cu BC-urile rominesti-aprox kc147=bc107,kc149=bc109,etc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 242
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

27

• BRANCA

11

• yo7but

10

• grosu99

10

Seria KCxxx sint direct echivalenti cu BC147,148,149 si complementarii 157,158,159 de la Philips-Valvo (au aceeasi capsula de plastic) si desigur cu BC237,238,239-547,548,549 si complementarii BC307,308,309-557,558,559, etc. (capsula mai mica de plastic). Daca vrei capsule metalice poti pune BC107,108,109 cu 177,178,179.

Link spre comentariu

Salutare domnilor am si eu o rugaminte daca se poate , va rog sa-mi spuneti si mie ce fel de integrat este acesta K538YH1 si cu ce stie sa faca

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator catalinradu

Ziua buna domnilor !Am si eu multi tranzistori rusesti,din aceea in capsula de plastic , portocalii pe care scrie cam asa :D9106DV8b9106GA4etc. ( am transliterat ).Stiti ceva despre ei?Am tot cautat pe internet dar nu am gasit nimic.PS:Ar mai fi si :5ga07ga45va44vh4 etc

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am un k5553ud1a, siturile de pana acum nu m-au ajutat mai deloc...stie cineva ce este, si ce pinout are???later: pardon, e k553ud1a ... n-am cascat ochii prea bine!!! :bataie da' tot nu gasesc!!! :cry:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

M-am uitat intr-o carte de condensatoare de prin '70 ...si condensatoarele dvs. seamana a condensatoare cu mica. Nu bag mana in foc , dar cele cu mica erau singurele care aveau picioarele in laterala ca cele din poza. Seniorii ar trebuii sa stie mai bine.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări