vizicon Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Domnilor acest tv nu vrea sa funcționeze sunetu când e folosit pe antena ,în rest pe AV sau euroscart este OK Am controlat toată zona din partea de sunet ,am schimbat și ci tda934.1,alte dâmburi ,am pus și memorie cu FF ,dar sunet la fel cu zgomot ,fără claritate . Poate un coleg sa lovit de acest defect. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Norma de sunet e setata corect ?? Link spre comentariu
vizicon Postat August 4, 2017 Autor Partajează Postat August 4, 2017 Are norma BG-DK,am schimbat tot ce am crezut eu ca nu oscilează corect ,filtre,tz,,pana și tuner ,dar nu vrea și pace. Link spre comentariu
cristronic Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Comutarea AV-TV nu se face cu un integrat HEF4052? Este in regula? Link spre comentariu
vizicon Postat August 4, 2017 Autor Partajează Postat August 4, 2017 Au fost verificate și schimbate ,are 2 buc.,din păcate nici schema sașiu th-p1008 nu corespunde în totalitate ,cel putin în partea demodulator sunet e diferențe . MULȚUMESC. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 Incearca si cu aceste 2 dumpuri Galactic 21G180N Chassis TH-P1008.PCB.rar MAV 21M180 proc TDA9351PS-03-3-1997.rar Link spre comentariu
vizicon Postat August 6, 2017 Autor Partajează Postat August 6, 2017 MULȚUMESC ,FLORIN o sa le încerc deși cred ca defectu nu vine din memorie. O Duminica plăcuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum