v67 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 As dori sa sudez (electric)doua profile din inox, ce electrozi ma sfatuiti sa folosesc? Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Trebuie sa sudez o reductie dintr-un inox refractar si mi-ar trebui cateva baghete de adaos 316 sau 321. Ma poate ajuta cineva?! Multam! Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 E308. Grig Intreb si eu(nu cunosc tehnica sudurii inox),conteaza ce fel de inox vrei sa sudezi?? Deci,E 308 poate fi folosit la orice fel de inox?? Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Nu, 308 se sudeaza inoxul austenitic alimentar,in general... In functie de compozitia inoxului se alege si adaosul... Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Mercy,e bine de stiut! Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Eu am sudat cu E308: -inox folosit la balustrade, -otel de inox la esapament la auto, -urechile de otel de bullbarul de inox(tot la auto). Aparatul de sudura folosit un modest Einhel cu transformator,cumparat in 2007 din Practiker. Cu E308 mi-au iesit niste suduri de nota 10,ori cum eu nu-s sudor,zic ca e electrodul sudorului amator.E cam scump,in Bacau se vinde cu 2 lei bucata. O chestie care m-a speriat la inceput,e faptul ca arunca zgura singur-sare chiar tare cand se raceste putin sudura. Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 2 lei/bucata...nici nu este scump pe laga problemele care le rezolva...sau,problemele sunt minore, dar un ''meserias'' le rezolva de N-ori mai scump?? Apropo,nu ''trage'' materialul sudat intro parte,adica tu il fixezi in pozitia in care vrei sa stea dar dupa sudura se misca(prin contractie),asa ca trebuie compensata directia unde sudezi? Adica il inclini(materialul) in directia opusa sudurii,dupa ce se raceste vine exact in pozitia dorita...chestie de experienta cred..! Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Pentru cei interesati...cu electrozi de inox se sudeaza foarte bine si fonta... Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Mai buni is cei dedicati NiFe 55. 1 Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Mentionez ca am susat un bloc motor de Cielo cu inox(merge si in ziua de azi), nu stiu din ce sunt facuti, au pasta albastra, insa am si STARINOX si am facut sudura pe fonta cu succes...fara incazliri sau alte babauri...transformator pe miez de motor 1 Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Mentionez ca am susat un bloc motor de Cielo cu inox(merge si in ziua de azi), nu stiu din ce sunt facuti, au pasta albastra, insa am si STARINOX si am facut sudura pe fonta cu succes...fara incazliri sau alte babauri...transformator pe miez de motor Interesant, este bine de stiut! Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 (editat) Ar fi interesant de stiut ce electrozi ai folosit, 308, 307...la sudat fonta... Editat Noiembrie 17, 2017 de spik Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum