Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sudura in inox

v67

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...

Eu am sudat cu E308:

-inox folosit la balustrade,

-otel de inox la esapament la auto,

-urechile de otel de bullbarul de inox(tot la auto).

Aparatul de sudura folosit un modest Einhel cu transformator,cumparat in 2007 din Practiker.

Cu E308 mi-au iesit niste suduri de nota 10,ori cum eu nu-s sudor,zic ca e electrodul sudorului amator.E cam scump,in Bacau se vinde cu 2 lei bucata.

O chestie care m-a speriat la inceput,e faptul ca arunca zgura singur-sare chiar tare cand se raceste putin sudura.

Link spre comentariu

2 lei/bucata...nici nu este scump pe laga problemele care le rezolva...sau,problemele sunt minore, dar un ''meserias'' le rezolva de N-ori mai scump?? :qetrwe Apropo,nu ''trage'' materialul sudat intro parte,adica tu il fixezi in pozitia in care vrei sa stea dar dupa sudura se misca(prin contractie),asa ca trebuie compensata directia unde sudezi? :nas: Adica il inclini(materialul) in directia opusa sudurii,dupa ce se raceste vine exact in pozitia dorita...chestie de experienta cred..! :da

Link spre comentariu

Mentionez ca am susat un bloc motor de Cielo cu inox(merge si in ziua de azi), nu stiu din ce sunt facuti, au pasta albastra, insa am si STARINOX si am facut sudura pe fonta cu succes...fara incazliri sau alte babauri...transformator pe miez de motor

Link spre comentariu

Mentionez ca am susat un bloc motor de Cielo cu inox(merge si in ziua de azi), nu stiu din ce sunt facuti, au pasta albastra, insa am si STARINOX si am facut sudura pe fonta cu succes...fara incazliri sau alte babauri...transformator pe miez de motor

Interesant, este bine de stiut!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări