Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce muzica ascultati inainte de ''89 ?

marius75

Postări Recomandate

Lipsesc mai multe , domnul meu ... Perceptia personala e subiectiva si incompleta . Asa cum am mai scris , la vremea respectiva au fost piese , solisti si formatii care nu mi - au placut , desi aveau notorietate consistenta . Mea culpa ... Altfel , am incercat sa postez despre titluri ( oarecum ) mai exotice , ma rog , in abordarea mea . Sigur am uitat destule ( ca cea de mai sus ) , altele le - am omis la " selectiile " de atunci ... am profitat sa execut un recurs la memorie ... n - am apelat la liste sau caiet . Am ocolit deliberat formatiile " mari " ... sant ( si ) fan ABBA . N - am pus nimic de Boney M ... si altii . Demis Roussos lipseste ... BZN , multi anteriori , din anii '70 etc . Poate doar cate o melodie ... Acestia au mai circulat si la Radio , mai mult sau mai putin ... am zis sa nu incarc topicul ... Oricum , atunci din 3 - 4 benzi se facea o banda pentru vanzare , cu piesele cele mai comerciale ... , " selectiile " costau de 3-4 ori mai mult , din cauza de timp si " fatzait " sculele ... de - asta lipsesc multe din cunoasterea curenta a vremii .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Este pacat ca aceste trupe care au scos cateva melodii sa nu fie ascultate de generatia noua!(sunt in Rasnov,din memorie am dat exemple)

Link spre comentariu

Nu le asculta . Din motive obiective si subiective ... unul ar fi ca trebuie sa " stie " de existenta lor . Ponderea auditiilor " inregistrate " a scazut , exista posturi de radio si alte forme de propagare media , filme , jocuri etc . Oricum , genurile nu prea mai corespund , iar astazi multi se rezuma la piesele romanesti . Majoritatea pieselor ... stiu ei de care . Se aude prin geamurile autoturismelor , la telefoanele mobile , petreceri etc . Cei mai mici apreciaza ce aud in casa samd .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Acum sa ascultam putina muzica buna si adevarata.

Cerrone - Supernature (1977 Side 1 Medley)

Grace Jones - Private Life (1980)

GILLA -TOM CAT1980

Love Machine - Supermax | Full HD |
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări