Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce muzica ascultati inainte de ''89 ?

Postări Recomandate

Ascultam si eu teatru radiofonic, dar pe un radio mono, fara balans.

................

Multe din piesele prezentate aici, le-am ascultat dupa ''90 pentru prima data, Nu aveam asa amici care sa traga muzica, doar ce mai ciupeam si eu pe ici pe colo.

.................

Tot in perioada aia, sa zic prin ''85, la Cenaclul Flacara, au cantat doi copii (baiat si fata) la vreo 7-8 ani, prezentati de Adrian Paunescu drept "doi copii armeni". Melodia pe care au cantat-o "Cat ti voi". Nu dau de ea pe net, decat cantata de alti interpreti, deci copii aia au cantat sublim, mult peste interpretii consacrati ai acestei melodii.

Daca o are cineva, sa posteze aici. Multumesc!

Editat de marius75
Link spre comentariu

Putin pe langa subiect dar tot despre ascultat : programul 3 (parca) al radioului public in MF-ul de atunci avea parca martea teatru radiofonic. EXCELENT era , unde mai pui ca stereo....Nu prea ascult RRA de azi , ar fi pacat sa fi renuntat la acea emisiune.Va aduceti aminte ? "acum semnalul se va auzi in centru , intre cele doua difuzoare........daca nu......reglati butonul balans pana la obtinerea......"

Incepea dupa - amiaza la orele 18 fara ... , inainte de ora exacta . Da ... programul 3 , numai in ultrascurte . La 4 martie 1977 , la ora cutremurului ascultam ceva top ... o melodie cu https://www.youtube.com/results?search_query=ceslav+niemen . Acum , e teatru radiofonic dupa 12 noaptea ... se poate consulta programul , e public .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Mie astea cu " USA for ... " , " Artists for ... " , " Musicians for " ... mi se par ( si cer iertare celor pe care - i voi leza ... ) niste susanele internationale ... mi - amintesc ( desi nu e nici o legatura ... ) de " Cantarea Romaniei " ... la fel de artificiale si de lipsite de sens ... Cine vrea sa ajute ( in mod filantropic , sau umanitar ) , poate sa o faca public , dedicat si ... substantial , avand in vedere ca vorbim de persoane cu conturi cu 8 cifre ... sau mai mult , iar prima nu e din primele ( naturale ) 5 ... Asta in comparatie cu ( eventuala ) suta de mii de coco , care se aduna la final , si se " disipa " pe te miri unde ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări