Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce muzica ascultati inainte de ''89 ?

marius75

Postări Recomandate

M - POP MUSIK mi - a " scapat " . La enunt , nu la " timpanul " de - atunci . Cu multumiri , oricum se aplica la tot . Ma bucur ca ( foarte ) multe nu le - am uitat , n - am nevoie sa apelez la listele din cutiile benzilor , sau la caiet . Da ... am avut caiet . Inca il mai am ... Putem continua ... ar urma ( la mine ) BZN , BAD BOYS BLUE , MODERN TALKING , etc . Pana atunci ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Am fost un copil tampit .Am cumparat boxele IEI 40 VA(robotel) din magazinul Big din Ploiesti !(deplsasare cu trenul ,implicit cu boxe)

Editat de q_acdc
Link spre comentariu

Eu n - as fi asa dur ... Apropo , pe responsabilul de raion il chema George . Asa era cunoscut , numele de familie nu e relevant . Pana acum ceva ani a avut magazine in zona Bd . Republicii ( Nord ) . Cred ca unul mai e si acum ... Ideea e ca era un tip cu relatii ... si sensibil la economia de piata . Aveam " intrare " ... am intermediat pentru cunostiinte . Mai ales de sex opus , mi - a folosit sa devin util . Furnizam si muzica ... apoi materiale video etc . In fine ... m - am luat cu vorba ... asta de dedesubt " mergea " bine !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Mi-am mai adus aminte cateva care imi placeau (de fapt imi plac si acum):

Piano fantasia- Song from Denise (asta numai la radio, ca n-o aveam)

Baby's Gang- Challenger (asta o avea un vecin pe caseta si nu reuseam sa ii fac o copie decenta pentru mine, casetofunul meu tragea cu fasait)

Proxyon- Space hooper. (asta o aveam eu pe caseta, trasa de cineva care avea "studio" acasa). Ascultam, dupa aia derulam frumos cu pixu'.

Mai ascultam si Modern talking, Blue Systems.

https://www.youtube.com/watch?v=7hKP4tH-7Io

https://www.youtube.com/watch?v=vN1cekvzY98

https://www.youtube.com/watch?v=wM_veynd3Dk

Editat de marius75
Link spre comentariu

Ahaaaa ... ati avut " relatii cu strainii " ... glumeam , banuiesc ca va amintiti expresia si conotatiile . Unele destul de contondente ... Ce sa zic ... nu eram foarte grabit . Mai mult de 10 zile nu dura la mine ... de cand pleca discul din Frankfurt sau Munich . Faceam propriile selectii . Dupa ce am investit in " scule " , luam " matritele " acasa ... noaptea , le aduceam inapoi dimineata . La fel si cu video ...

P .S . - pentru Dl . q_acdc

Starship mi - au placut mult timp ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Starship mi - au placut mult timp ...

Va recomand si filmul "Manechinul" din 1987, Piesa postata de dvs face parte din coloana lui sonora si este inregistrata excelent.

edit; ca sa fiu ontopic, ce am ascultat atunci, ascult si acum este o hrana permanenta a sufletului.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări