geoky Postat Iulie 31, 2017 Partajează Postat Iulie 31, 2017 Va salut, Televizorul din titlu mi-a fost adus ca nu se poate accesa functia de instalare programe din menu. Asa este, am vazut ca functia "semnal" este indisponibila. In service mode am vazut ca este setat pentru hotel, si am mai vazut ca nu se poate iesi din acest mod. Am cercetat putin cu google si se pare ca televizorul respectiv a fost fabricat special pentru institutii publice. Vin si va intreb, daca este posibil ca sa nu poata fi comutat din hotel, in modul de utilizator, ca eu unul nu gasesc optiunea asta. Multumesc ! Link spre comentariu
geoky Postat Iulie 31, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2017 (editat) Pana la terminarea programului de lucru la orele 17:00, am reusit de l-am setat sa memoreze canalele digitale de pe cablu, doar ca proprietarul va fi dependent de mine cand va dori o reprogramare a canalelor tv. https://www.google.ro/search?q=samsung+le32d457+hotel+mode&oq=samsung+le32d457+hotel+mode&aqs=chrome..69i57.46807j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Editat Iulie 31, 2017 de geoky Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum