Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformatorul de audiofrecventa- Calcul, proiectare, masuratori

Vizitator

Postări Recomandate

@flomar60chiar s- asa :rade:( licenta las fierbinti) tot nu inteleg!...nu ajungem la puterea corespunzatoare sectiunii... decit daca randamentul ar fi 0,6...??? deci tolele ar putea face diferenta...cum zice dl KISS material M111-35N...

@KISS deci pina la urma tot Toroidy e solutia ... ca la banii aia poti lua 20 de perchi de trafuri:reytre:d... eu credeam ca merge un bricolaj ca la trafurile de retea...

@merckmultumesc pentru pont, acum ca am invatat abuzez:rade:

Link spre comentariu

D-le @misu ploiesteanu, acest model de tole are fereastra de bobinaj mai mare ca suprafață față de un E+I echivalent!... acest lucru permite creșterea secțiunii conductoarelor folosite pentru bobinaj,lucru care conduce direct la cresterea puterii transferate in secundar...

Din acest motiv acest traf poate livra o putere mai mare decât o sectiune echivalentă pe miez E+I.... eu, pe un model de tole M de 0,35mm cu o sectiune a miezului de aprox 10cmp am reusit să scot aproape 300W pe timp nelimitat la o temperatura a ansamblului de 58 grade stabilizata dupa 4 ore de functionare... 

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări