misu ploiesteanu Postat Decembrie 16, 2021 Partajează Postat Decembrie 16, 2021 @flomar60chiar s- asa ( licenta las fierbinti) tot nu inteleg!...nu ajungem la puterea corespunzatoare sectiunii... decit daca randamentul ar fi 0,6...??? deci tolele ar putea face diferenta...cum zice dl KISS material M111-35N... @KISS deci pina la urma tot Toroidy e solutia ... ca la banii aia poti lua 20 de perchi de trafuri... eu credeam ca merge un bricolaj ca la trafurile de retea... @merckmultumesc pentru pont, acum ca am invatat abuzez Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 16, 2021 Partajează Postat Decembrie 16, 2021 D-le @misu ploiesteanu, acest model de tole are fereastra de bobinaj mai mare ca suprafață față de un E+I echivalent!... acest lucru permite creșterea secțiunii conductoarelor folosite pentru bobinaj,lucru care conduce direct la cresterea puterii transferate in secundar... Din acest motiv acest traf poate livra o putere mai mare decât o sectiune echivalentă pe miez E+I.... eu, pe un model de tole M de 0,35mm cu o sectiune a miezului de aprox 10cmp am reusit să scot aproape 300W pe timp nelimitat la o temperatura a ansamblului de 58 grade stabilizata dupa 4 ore de functionare... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 Un articol util: https://drive.google.com/file/d/1CSl93H9E3-hYoXDUy_jmVbgaua5ufZ7Y/view?usp=sharing Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum