Усилитель Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Acum 4 ore, sonic11 a spus: Amplificatorul ma va deservi doar pe mine 1_ Nu s-au specificat ce amp va fi ,PP sau SE ,au alte cerințe in ce privește parametrii.In loc de E+I as incerca C core hipersil ... 2_ Daca ai conductorii necesari sau ai un calcul estimativ la cantitatea și prețul necesar. 3_Daca ai o mașină de bobinat. 4_Daca ai îndemânarea și răbdarea necesară.... https://www.cel.ro/aparate-de-masura-si-control/masina-de-bobinat-electrica-cu-numarator-digital-fz-180-pNSQ3MjMnNA-l/?gclid=Cj0KCQiA47GNBhDrARIsAKfZ2rCwZPJjS4Xk0t4GKd9_zEHwVzBUZ7hUdHOgtWg6PWRG4Ol4-fvWHFoaArVfEALw_wcB#group=nogroup&photo=0 Editat Decembrie 6, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Probabil un SE cu doua tuburi in paralel pl84 și atacul cu E88CC. Sarma, răbdare și îndemânare se găsește. Link spre comentariu
KISS Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Eu am o ''masina de bobinat'' rudimentara... A fost facuta pentru trifilar, dar cand am sarma groasa (2x1,3mm in cazul de fata, primar bifilar) e o placere sa dau la manivela. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Cum pui, spira linga spira, la diametre mici ale sârmei? Link spre comentariu
KISS Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 48 minute, icar a spus: Cum pui, spira linga spira, la diametre mici ale sârmei? Pentru sarma sub 1mm am alta masina de bobinat semiautomata, adica la cap de cursa schimba sensul de asezare, care are reglaj pentru diametrul sarmei si implicit pasul de bobinare. Stie de la 0,1mm la 1mm diametru sarma. Dar si cu asta artizanala ma descurc, inclini sarma in sens opus directiei de bobinaj astfel incat se aseaza singura spira langa spira. Tensiunea mecanica din sarma o faci ''din mana''. Aia semiautomata are sistem propriu reglabil de tensionare sarma. E o vechitura nemteasca, cred ca din anii 1950-1960, dar e febletea mea, n-as da-o pe o Aumann, este exact ce vroiam pentru trafuri de iesire. Traful ala de mai sus are miez de 35 cm², deci peste 1KW la 50Hz si scoate 200W audiofrecventa, e un Peerless la care bobinajul e ''fara carcasa cu laterale'', dintr-un amplificator Altec. Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Am gasit firma asta chineseasca care produce si vinde tole. Cantitatea minima 25kg Ce parere aveti? Linck: http://m.chenglion.com/ Editat Decembrie 6, 2021 de sonic11 Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 La chestiile mai grele din china ,transportul ...omoara...poate costa cat un Hammond de-a gata... Link spre comentariu
KISS Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Cred ca e tabla de conserve....taiata la dimensiuni. Nu vad nici un parametru magnetic precizat. Uite cum scriu nemtii: https://www.grau-stanzwerk.de/d-wAssets/docs/produkte/ei-kernbleche-abfalllos/Mech_Elekt_Daten-2017.pdf Editat Decembrie 6, 2021 de KISS Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Din păcate tole sunt greu de găsit ,in majoritatea locurilor din țările din jur se vând cele chinezești.....am căutat și prin Germania ,nu am găsit ,poate nu am formulat bine pt Google.(ausgangübertrager metallpaket ) Poate ar fi mai simplu și practic pt inceput rebobinarea de 2 trafuri gen TC90 ,sunt C core din magnetofoane rusești,se mai și găsesc. Link spre comentariu
KISS Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) ''elektroblech'' sau ''trafoblech'' in germana. Ori ''trafokernblech'' sau ''transformatorenkernbleche'' http://www.waasner.de/fileadmin/Assets/PDFs/Waasner_Katalog.pdf Editat Decembrie 6, 2021 de KISS Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) Cum poti comanda de la iei? trimit in ro? cantitate minima? Inteleg ca ai comandat de la firmele astea, explica-mi si mie ca eu cu germana.... Am gasit si ceva date despre tabla din China PS: Acelasi model de masina de bobinat am si eu tabla china.pdf Editat Decembrie 6, 2021 de sonic11 Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 @KISS, multumiri pentru lamuriri. Ma tot bate gândul sa-mi fac o masina de bobinat, dar ma opresc la treaba cu pusul spira linga spira. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Când foloseşti izolaţie între straturile de spire, e joacă de copii bobinatul spiră lângă spiră.În cel mult zece minute orice om poate bobina...totul e ca mâna care ţine firul să se sprijine de masă şi ghidezi firul uşor doar din încheietură.Din punct de vedere constructiv e foarte important ca axul maşinii să fie drept şi lagărul să nu aibă jocuri mari. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Acum 3 ore, validae a spus: Din punct de vedere constructiv e foarte important ca axul maşinii să fie drept şi lagărul să nu aibă jocuri mari. Da , asa este ,cel mai greu este sa reglezi carcasa sa nu bata in nici o directie..... La cele cu sectiune patrata e ceva mai usor , la dreptunghiulara mai greu ,mai ales daca sunt de carton,cum era mai la moda pe vremuri. Link spre comentariu
KISS Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 (editat) Eu am pus cate doi rulmenti pe fiecare parte a suportului vertical de lemn, in total 4 bucati. N-are bataie deloc si merge usor. Pentru ax de 6mm (bara filetata M6) rulmenti 626Z (din Revox) sau pt M8 rulmenti 608Z. Eventual o tabla de cupru autoadeziva pentru eliminare joc radial. Strangerea axului se face cu doua piulite cu guler (sau normale plus seibi), rulmentii fiind pe exteriorul suportului vertical si prin strangere sunt presati spre interior. Editat Decembrie 7, 2021 de KISS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum