Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop pc

quinn

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisoiu

3

• Blind

2

• one

1

• quinn

1

Top autori în acest subiect

2676+TVA cred ca se apropie de pretul unui osciloscop complet. Oricum mi se pare cam scump, mai bine mai cauta, mai ales daca nu iti trebuie chiar pana la 150MHz, atunci sigur gasesti mai ieftin.Scheme pe net nu stiu in ce masura gasesti la 150MHz, dar oricum iesi mai ieftin daca gasesti pe cineva sa iti construiasca asa ceva. Totusi, cea mai buna idee cred ca este sa mai cauti produse gata facute, dar mai ieftine.Jumatate din pretul afisat acolo mi s-ar parea pretul corect pentru un osciloscop la 150MHz cu 2 canale, dar pentru o frecventa mai mica ar trebui sa fie muuuulltt mai ieftin...

Link spre comentariu

Pentru scheme de osciloscoape pe pc vedeti sticky-ul de pa DiY. Parametrii nu ii stiu pe dinafara, puteti sa va uitati si sa alegeti ce va place.

Link spre comentariu

Pentru scheme de osciloscoape pe pc vedeti sticky-ul de pa DiY. Parametrii nu ii stiu pe dinafara, puteti sa va uitati si sa alegeti ce va place.

Eu ii stiu. D-aia am spus ce am spus. Nu exista schema free pe net cu acei parametrii. /pisoiu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări