Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Internet Explorer Windows XP SP2

VEF

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VEF

8

• FLORIN IORDACHE

3

• modoran

3

• marius75

2

Top autori în acest subiect

Din moment ce nu aveti factura fiscala pe numele Dvs. Windows-ul e PIRATAT 100%, nu are absolut nici o importanta ca aveti CD-ul original, COA lipit pe carcasa, sau orice altceva.

Asa ca nu are sens sa va chinuiti cu SP2, cu activari, sau cu altele. Parca era vorba de un Celeron cu 512MB RAM, in cazul asta, daca tineti sa-l mai folositi ar merge acceptabil un pinguin din astia:

http://www.linuxandubuntu.com/home/5-lightweight-linux-for-old-computers

Link spre comentariu

Ma scuzati dar cred cred ca m confundati mai era un utilizator pe forum vax sau nu stiu eu n-am intrebat niciodata despre jocuri si astea n-am eu treaba cu asa ceva in orice caz va rog sa ma credeti si+a revenit peste noapte nu glumesc . Calculatorul asta e cam prost am scos ie 7 ca sa ramana cu cat a avut el original asa a facut dar sigla a ramas tot aia de la ie 7 si nici nu+l mai gasesc in lista de programe .Dar tot e o problema intra numai pe unele site-uri pe ziare pe elforum dar taman pe site-ul Microsoft nu intra

Editat de VEF
Link spre comentariu

Incearca sa vezi macar daca se leaga la saitul micro.... IE>>tools>>microsoft update, daca se leaga si vrea sa instaleze ceva ii dai "No", asta doar sa vezi daca se leaga, poate problema este la ei (adica este indusa de ei) ca sa scape de vechituri.

image.jpg

Link spre comentariu

Am sa bag iar ie 7 sa vad daca o ia asa . Vam zis cu asata cu 7 nu merge deloc nu intra nici pagina aia care apare cand intrii prima data homepage sau asa Am pus SP 2 pentru ca am zis ca e omologat adica original si m-am gandit ca e mai de caliate daca mi-adat omul un cd original mai de calitate . Nu ma pricep eu cu linux sau de astea . E chinuiala sa bag iar alt Windows dar de unde sa-l iau ca nu ma pricep cu astea online eu numai daca am un CD ma descurc

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Cu imaginea ISO pe care ti-o trimite d-l Modoran faci un CD boot-abil (cu Nero de ex.) apoi instalezi WIN la fel ca si cu CD pe care-l ai deja.Iti explic pas cu pas cum se face , dar sunt convins ca stii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări