Vizitator Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 SCHIMBA WIN !!!!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Din moment ce nu aveti factura fiscala pe numele Dvs. Windows-ul e PIRATAT 100%, nu are absolut nici o importanta ca aveti CD-ul original, COA lipit pe carcasa, sau orice altceva. Asa ca nu are sens sa va chinuiti cu SP2, cu activari, sau cu altele. Parca era vorba de un Celeron cu 512MB RAM, in cazul asta, daca tineti sa-l mai folositi ar merge acceptabil un pinguin din astia: http://www.linuxandubuntu.com/home/5-lightweight-linux-for-old-computers Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Ce peformante aveti la calculatorul dvs,nu ar merge sa-i instalati wind....xp sp3 direct ??? Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2017 (editat) Ma scuzati dar cred cred ca m confundati mai era un utilizator pe forum vax sau nu stiu eu n-am intrebat niciodata despre jocuri si astea n-am eu treaba cu asa ceva in orice caz va rog sa ma credeti si+a revenit peste noapte nu glumesc . Calculatorul asta e cam prost am scos ie 7 ca sa ramana cu cat a avut el original asa a facut dar sigla a ramas tot aia de la ie 7 si nici nu+l mai gasesc in lista de programe .Dar tot e o problema intra numai pe unele site-uri pe ziare pe elforum dar taman pe site-ul Microsoft nu intra Editat Iulie 28, 2017 de VEF Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2017 Nu stiu ce sa+i mai fac daca ii bag ie 7 sau numai merge deloc Link spre comentariu
marius75 Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Incearca sa vezi macar daca se leaga la saitul micro.... IE>>tools>>microsoft update, daca se leaga si vrea sa instaleze ceva ii dai "No", asta doar sa vezi daca se leaga, poate problema este la ei (adica este indusa de ei) ca sa scape de vechituri. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Daca vrei iti dau eu imagine ISO originala ( nemodificata ) cu SP3 inclus ce nu cere serial la instalare si e deja activat. Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2017 Am sa bag iar ie 7 sa vad daca o ia asa . Vam zis cu asata cu 7 nu merge deloc nu intra nici pagina aia care apare cand intrii prima data homepage sau asa Am pus SP 2 pentru ca am zis ca e omologat adica original si m-am gandit ca e mai de caliate daca mi-adat omul un cd original mai de calitate . Nu ma pricep eu cu linux sau de astea . E chinuiala sa bag iar alt Windows dar de unde sa-l iau ca nu ma pricep cu astea online eu numai daca am un CD ma descurc Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Sanatate permanenta ! Cu imaginea ISO pe care ti-o trimite d-l Modoran faci un CD boot-abil (cu Nero de ex.) apoi instalezi WIN la fel ca si cu CD pe care-l ai deja.Iti explic pas cu pas cum se face , dar sunt convins ca stii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum