VEF Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Buna ziua . Am o problema cu Internet Explorer nu functioneaza si nu stiu ce poate sa aiba Firefox si Google Crohme functioneaza . Imi trebuie Explorer pentru ca trebuie sa activez Windows-ul si altfel vrea . Dupa ce i+am bagat Windows-ul ce-am zis hai sa-i bag Explorer 7 el avea 5 sau nu stiu cat cat o fi la XP SP 2 . Sa fie din cauza asta ca nu stiu ce are i-am bagat IE 7 inainte sa-l leg la retea la aia de Internet vreau sa zic Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Incercati cu internet explorer versiunea 8 sau chiar mai recenta. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Nu exista versiune mai recenta decat internet explorer 8 pentru windows xp si mi se pare ca si aia cere SP3 in prealabil. Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2017 Am sa incerc multumesc . Trebuie sa-l fac ca imi cere Windows+ul sa+l activez si nu vrea decat cu Internet Explorer Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Am sa incerc multumesc . Trebuie sa-l fac ca imi cere Windows+ul sa+l activez si nu vrea decat cu Internet Explorer Ok,dar windows-ul dvs este cu lincenta? Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2017 Pai mi-a dat cineva un cd original cu XP care a mi fost folosit nu stiu sa va zic daca se consifera ca e cu licenta a mai fost folositla un calculator de ala cu licenta oem . Imi cere sa-l activez i-am mai facut ceva manevre ca sa il pacalesc sa-l activez dar n-am apucat sa termin daca nu merge net-ul Link spre comentariu
marius75 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 (editat) Din moment ce Win cere activare, ar trebui sa fie cu licenta. Vad rostul licentei doar daca e vorba de un PC folosit la un sediu de firma. Eu as incerca sa instalez o versiune mai veche a browsertului IE (cu ajutorul Firefox, care am inteles ca merge) dintr-o sursa sigura, poate IE 7 care il aveti acum nu e tocmai ok pentru Win XP sp2 sau are erori. Mai e si varianta reistalarii Win si lasat cu IE care e la pachet. Dupa ce activati Win, se poate incerca iarasi IE 7. Editat Iulie 27, 2017 de marius75 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Alta versiune de win la care se stie serialul ,instal sp3 si gata probmele. Cautati lista de seriale de xp ,e plin netul de ele. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Recent am folosit (am incercat) un PC cu XP si IE, cand am dat de net, tot ce primeam erau mesaje cu "browser nesuportat" expirat, incompatibil etc. Am pus firefox pe acelasi XP si merge brici. Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2017 (editat) N-am mai vazut asa ceva . Am trecut la ie 6 i-am mai umblat pe Internet options nu stiu ce anume si si-a mai revenit . Intra bingul sau msn-ul cum i-o zice imi arata si temperarura de afara si ca sint in Focsani dar cand sa caut ceva cum sa va spun . Caut de exemplu elforum imi apare o lista cu mai multe site-uri sa ma credeti ca vad si imagini daca vreau dar cand sa intru pe site nu ma lasa . N-am mai vazut asa ceva Editat Iulie 27, 2017 de VEF Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Facti ce am spus eu si instalati mozila sau chrome si nu aveti nici o problema. CERTIFICATELE DE IE SUPORTATE DE XP SUNT NEVALIDE PENTRU MAJORITATEA SITURILOR. Nu mai insistati cu IE , nu mai merge . Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Din păcate ...windows xp nu va mai fi primit pe multe situri....flashplayer nu se mai actualizează pentru acest sistem! Deci, nici alt browser nu v-a mai merge bine ...IE nici atât! Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2017 (editat) Dar ce ma fac ca imi cere Windows-ul activarte si nu vrea dcat cu Internet Explorer asta-i problema am instalat si Mozila si Chrome dela acelasi calculator va scriu . Am vazut ca merge prost dar tot trebuie sa- fac Editat Iulie 27, 2017 de VEF Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Nu știu ce activare îți cere...dar, cred că e vorba de actualizarea a sistemului ...te invită frumos să-ți cumperi un calculator pe care să poți instala un sistem de operare, cel puțin windows 7. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Actualizarile se dezactiveaza frumos din setari, iar de activat se activeaza cu diverse metode. Totusi de ce umbli cu asemenea vechituri daca tot cereai sfaturi despre calculatoare ultraperformante pentru programare si jocuri ? Ai bani de alea, nu te mai chinui cu xp-uri si alte din astea, arunca-l direct la tomberon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum