madnoob2009 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Va salut! As avea si eu nevoie de o informatie. Am acest TV cu display-ul defect. S-ar potrivi la el un display LC320WXN SCB1 ? Din specificatii (diagonala si rezolutie), pare sa se potriveasca, desi TV-ul e pe LED, iar display-ul de care intreb e dintr-un TV pe CCFL. Pe mine m-ar interesa doar panoul LCD pana la urma. Multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 (editat) pai nu ne-ati spus ce e mai important ce display folosea tv-ul si nu codul de pe tabla displayului ci codul de pe display tcon,sant chanse de adaptare,e importanta rezolutia, tensiunea alimentare tcon ,si ordinea pinilor cupla display,si dupa aceea partea hardware,in generel cele de pe cfl au drivere laterale sau chiar mai mari ,si important sa se incadreze displayul in rama tv-ului Editat Iulie 27, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Iulie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2017 Momentan nu am TV-ul acasa (l-am trimis la reparat si n-a iesit, urmand sa-l primesc inapoi). Am apucat sa fac o poza la Tcon si scrie asa pe el : hv320wxc-200. Sper sa fie suficient ca sa ma puteti ajuta. Multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 dupa cate am gasit pe google,s-ar potrivi,si ca cupla tcon si ca tensiuni alimentare tcon,mai partea hardware,pozitionarea tcon,si incadrarea in rama,precum si partea software sa-l recunoasca softul de vestel cred ca e vorba de 17mb82 un chassis cam pretentios ,success bine inteles nu pot garanta 100% totul e ce am gasit pe google si detaliile dv,totul ramane de vazut,pana la proba propiuzisa nimic nu e sigur,succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum