one Postat Mai 29, 2007 Autor Partajează Postat Mai 29, 2007 Service-ul meu este in magazin si pot spune ca si la Orange si la Vodafone nu a fost scos nici un telefon din garantie pe motiv de lichide, fara lichide. Iti spun sigur asta.Mai mult, la firma la care lucrez eu, se posteaza pe o pagina web fotografia placii la care se anuleaza garantia, astfel ca i se poate arata clientului, fara desfacerea telefonului, care bineinteles este sigilat.La tertipuri de genul asta apeleaza firme de 2 bani care vand cateva telefoane fara sa aiba incheiate contracte de garantie. Acestia scot telefoanele din garantie pe diverse motive, sau prefera sa le repare la serviceuri locale, decat sa le trimita prin curier pe nu stiu unde sa mai dea si bani la firma de curierat.Este regretabil ca se intampla asa ceva. orice service cu un anumit nivel stie ca pot aparea diverse probleme de soft, nu numai la Nokia 6020, dar si la Nokia 6030, 6280, 6288 si altele care s-au vandut pe scara larga si este imposibil sa vina la tine un singur telefon cu astfel de problema, in conditiile in care s-au vandut mii de bucati.Daca proprietarul stia ca telefonul nu a avut contact cu lichide putea sa ceara sa i se demonstreze acest lucru. TREBUIA sa ceara acest lucru, pentru ca era dreptul lui. Link spre comentariu
aghora17 Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 Da, trista treaba cu garantia. Eu am luat de la ultrapro o sursa, pe post de sursa noua, si, cand am desfacut-o se vedea clar ca fusese reparata. In plus, lipiturile le faceam mai bine ca ei si in clasa a 4-a.Daca tot era vorba de telefoane, ca sa nu fiu offtopic, subscriu la ce au zis unii pe aici.Cum ar fi faptul ca telefonul este telefon, si nu trebuie sa stoarca si lamai ca sa fiu multumit de el.Ce m-ar interesa pe mine la un telefon, in schimbul tuturor optiunilor enumerate mai sus, de ata de multe ori, incat singura pe care am reusit sa o identific a fost cea de camera foto, si hai, poate mp3 player pentru taranii manelisti, care se bucura de o banda de trecere de 4kHz.- durata bateriei- robustetea- calitatea dpdv al fabricatiei, rezistentei la socuri (apropos de 5110, am si eu unul, luat la mana a 4-a probabil, care dupa cateva reconditionari inca merge bine), plastice de calitate, taste care sa nu se decoloreze.- calitatea semnalului (receptie emisie)- raport calitate pret bunaSI CAM ATAT, CA E UN NENOROCIT DE TELEFON LA CARE SPUI ALO.- Vreau camera foto, ma duc in magazin si imi cumpar una de sa-mi pice fata si mie- vreau mp3 player? ma duc in magazin si imi iau un mp3 player.- Vreau internet mobil, imi iau un zapp si un laptop.- Vreau sa ma joc, imi iau tot un laptop.- Vreau infocelula, imi iau dispozitiv de navigatie cu GPS si licenta de GEarth.- Vreau film ma duc la cinema.- Vreau muzica, ma duc la concert.- vreau mancare, ma duc la restaurant.Dar romanul prefera ca femeia pe care o f..e sa ii si gateasca, sa ii creasca si copii si sa aduca si 3000 de euro acasa. a, sa nu uit, si sa ii cumpere si bere.Domnilor, invatati sa cereti calitate, nu ghiveci la pret mic. Link spre comentariu
Yo4You Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 Frate daca vrei atatea pai ajungi sa iesi mai scump decat un banal telefon.Uitate la Nokia N98 sau la Sony Ericson W960 iti ofera pana si net prin WIFI wiriles ca pe un calculator.Ps: insa nu stie sa faca , cafea :smt005 Link spre comentariu
aghora17 Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 pai tocmai asta e ideea, ca nu vreau toate alea intr-un telefon, ci facute bine, si sa-si serveasca fiecare scopul.Mi se par jenanti de exemplu jurnalistii care se duc sa faca reportaje cu telefonul.Iti cumperi un reportofon pentru audio sau iti iei cameraman pentru video.Nu ai cum sa bagi atatea chestii intr-un telefon si sa mai ai pretentia si la supercalitate. Link spre comentariu
one Postat Iulie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2007 Mi se par jenanti de exemplu jurnalistii care se duc sa faca reportaje cu telefonul.Si mai jenant este ca indreapta partea cu difuzorul spre vorbitor, nu partea cu microfonul .. :smt005 :smt005Alooo, marche-arriere-ul va rog.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 Eu am luat de la ultrapro o sursa, pe post de sursa noua, si, cand am desfacut-o se vedea clar ca fusese reparata. In plus, lipiturile le faceam mai bine ca ei si in clasa a 4-a.Acum multi ani eram revanzator Ktech ultrapro. De cata ori cumparam de la ei ma uitam dupa etichetele lipite pe componente. Daca avea mai mult de una insemna ca a intrat de mai multe ori in magazie, adica a mai fost vanduta cuiva inainte si a fost returnata sau reparata, asa ca ceream sa mi-o schimbe, ca doar le plateam ca fiind noi. O schimbau pe loc, fara comentarii, dar nu toata lumea stia asta.In ultimii ani nu am mai intalnit asa ceva, probabil pentru ca am cumparat muuuult mai putine decat inainte si de aia nu am mai dat peste astfel de cazuri. Sau poate ca si-au revizuit atitudinea, cine stie?Acum, ii evit cat pot, uneori mai iau de la ei, numai daca nu am alta optiune. Link spre comentariu
Janus Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 @one: Firmele alea care anuleaza garantii sunt de doi bani din punct de vedere al calitatii serviciilor si nu al marimii, un exemplu elocvent sunt cei de la Cetelec, Cirma sau cum draq ii mai cheama acum, sunt in domeniul service GSM de 8 ani si pot sa va garantez ca cel putin 70% din telefoanele care imi intrau in service cu garantia anulata de catre Cetelec nu aveau motiv sa le fie anulata garantia;In alta ordine de idei, telefoanele SE STRICA SINGURE, si inca multe, nu vreau sa dau marci rele sau bune ca am intra intr-o polemica nesfarsita, si asta din cauza proastei fabricatii, software-ului tembel (Aici nu ma pot abtine sa nu dau doua exemple: Sagem si Alcatel), fiabiltatii reduse a componentelor utilizate si a insuficientei testari a fiabilitatii produsului finit inainte de "aruncarea" lui pe piata;Ultima precizare: Vrei telefon iti iei telefon, vrei poze iti iei o camera foto-video, ia-ti un iPod sau altceva si asculta muzica, daca le vrei pe toate la un loc sa te astepti sa ai cate putin din fiecare, dar doar putin.... Link spre comentariu
lucian_e Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 bun. servisori si servisori. dar va zic sigur ca si firme care se respecta NOKIA fac chestii de genu "contact cu lichide" si nu la mine in iasi ci la bucuresti. am lucrat o perioada destul de mare si in flanco si in flamingo si in mediagalaxy si va zic sincer : produsele care se vand sunt si servisate unele de mai multe ori. dar le repara tot servisori. dc nu se repara si doar se "carpesc"? poate din lipsa pieselor originale sau comoditate. dar telefoanele nu se reparau la nici una din firme. tot ce pleca din magazin stricat la raft -da la raft- nefiind folosite de nimeni, deci se strica si singure telefoanele, nu se mai intorceau de la producator. veneau tel noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum