Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pacienti audiofili

Postări Recomandate

Vezi tu, una e sa dai bani serioși pe ceva ce merita sau are toate șansele sa merite și alta este sa dai de 500 - 1000 de ori mai mult decit face doar pt sa a fost lăudat într-o revista haudiofila - pt fraieri. 

Bănuiesc ca boxele alea merita măcar o buna parte din banii dați pe ele. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
1 oră în urmă, sesebe a spus:

Vezi tu, una e sa dai bani serioși pe ceva ce merita sau are toate șansele sa merite și alta este sa dai de 500 - 1000 de ori mai mult decit face doar pt sa a fost lăudat într-o revista haudiofila - pt fraieri. 

Bănuiesc ca boxele alea merita măcar o buna parte din banii dați pe ele. 

https://www.vonschweikert.com/designer-bio-c1hom

Acest model https://postimg.cc/mt3QLKNf

https://postimg.cc/SXmq0YQb

Ce se vede în poză...... sunt doar o parte din scule. 

Un Lamborghini sau Ferrari de 1mil euro crezi că justifică prețul? Ăia care le cumpără crezi că sunt proști cum zici tu? Mai citește odată ce am scris mai sus...... 

Când ai..... mai cheltui și pe ceva pentru care te judecă cei care nu își permit acel ceva, așa este omul...... 

Uite..... eu am trei ceasuri considerate foarte scumpe pentru mulți, care nu înțeleg de ce le-am cumpărat, le-am cumpărat pentru că am vrut să le am și că mi-am permis, ceas am și la telefon, dar...... am vrut eu să am acele ceasuri :dsgfds

Editat de viobio
Link spre comentariu

Viobio, daca ceasurile alea sunt Rhula RDG-iste, in carcasa haurita si ai dat un pogon de bani pe ele, ca asa ai citit pe un site ceasofil, e una, si e treaba si teapa ta, dar daca ceasurile alea sunt Rolex, facute la comanda speciana, cu lagare pe rubine multe si intirzie o secunda la 10 ani, si ai dat tot un pogon de bani pe ele, e tot treaba ta, dar nu ai luat teapa. Cam asa cu boxele de 200.000 de euro si cutia cu pamânt audiofil.

Link spre comentariu

Cred că din fiecare pasiune poți să faci artă dar unii abuzează de ”modernism” sau de ”vintage”

Precum paralela cu ceasurile pot să fac și eu una la picturi 

Ambele picturi pe care urmează să vi le arăt au avut prețul de 1.1mil$

http://iloboyou.com/wp-content/uploads/2016/02/Ridiculous-paintings-sold-for-millions-arts-and-crafts-I-lobo-youThe-blood-red-mirror.jpg

The blood-red mirror

Și

African Mona Lisa

"Christine"

Sau la aparate

Ambele aparate sunt listate la un preț de ~1000lei

Osciloscop philips 2x100Mhz

un Philips PM3262 

Și

7047d4d4a4e7522ac30c10161f1a9df3.jpg

un E0110

(nu e reclamă, doar vreau să îmi explic punctul de vedere)

Poate în fiecare aparat s-a pus pasiune dar strict din punct de vedere funcțional...

Editat de Neagu Raul
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 1 oră, icar a spus:

Viobio, daca ceasurile alea sunt Rhula RDG-iste, in carcasa haurita si ai dat un pogon de bani pe ele, ca asa ai citit pe un site ceasofil, e una, si e treaba si teapa ta, dar daca ceasurile alea sunt Rolex, facute la comanda speciana, cu lagare pe rubine multe si intirzie o secunda la 10 ani, si ai dat tot un pogon de bani pe ele, e tot treaba ta, dar nu ai luat teapa. Cam asa cu boxele de 200.000 de euro si cutia cu pamânt audiofil.

Breitling Superocean ( îl poartă băiatul meu, l-am dat lui) 

Hublot Big Bang Gold Ceramic

Corum Golden Bridge Classic 

Pentru că anul ăsta împlinesc 50 ani, de ziua mea îmi fac cadou un Breitling Navitimer, acest model îl doresc de mult https://www.cellini.ro/ceas-breitling-navitimer-rattrapante-ab031021/bf77/453a-ab031021/bf77/453a.html?gclid=CjwKCAjwq7aGBhADEiwA6uGZpw1Z6R-Qt1QlwHbeYCJiSbpVU1gtm6obmKYfzeC0Ip6giDDfrGDg8RoCxkUQAvD_BwE

Nu o să îl cumpăr din România. 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Multi inainte, moşule! Si multe excese! 

In ceea ce-i priveste pe "fraierii" audiofili care, in prostia lor, cumpara scule de xxxk$... mai toti astia care ii privesc de sus cu dispret si-ar dori, macar o zi, sa fie in pielea lor. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
1 oră în urmă, Mircea a spus:

Multi inainte, moşule! Si multe excese! 

In ceea ce-i priveste pe "fraierii" audiofili care, in prostia lor, cumpara scule de xxxk$... mai toti astia care ii privesc de sus cu dispret si-ar dori, macar o zi, sa fie in pielea lor. 

Mulțumax

"Izact", după 31 ani unii au rămas proletari in creier. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Mircea a spus:

mai toti astia care ii privesc de sus cu dispret si-ar dori, macar o zi, sa fie in pielea lor. 

Nu s-a inteles nimic din ce am scris. Poate sunt eu prea intortochiat.

Link spre comentariu
1 hour ago, alexy said:

asa mai da audifilie,,,,,,,,,,,,

Suna prost ca naiba, pana si in castile mele :95. Nu se discuta gusturile, dar decat sa dau 1M$ si sa ascult miorlaielile alea... mai bine surzesc la un concert pe bune.

30 minutes ago, icar said:

Nu s-a inteles nimic din ce am scris. Poate sunt eu prea intortochiat.

Daca esti in gasca proletarilor, poate e valabil. Daca insa ai inteles cum sta treaba cu banul fiecaruia, atunci o seara placuta!

Link spre comentariu

Cand ma gandesc ca am avut client pe vremuri ,a venit cu BMW seria 7 sa-i fac ceva la masina si asculta la max muzica populara a 15-a copie din piata cu basul si inaltele la minim....:nas:

Link spre comentariu
Acum 22 minute, Mircea a spus:

Nu se discuta gusturile, dar decat sa dau 1M$ si sa ascult miorlaielile alea... mai bine surzesc la un concert pe bune.

Ba da, gusturile se discută! Că de aia sunt gusturi

Că gusturile nu se impun...asta e alta

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 2 ore, Mircea a spus:

Suna prost ca naiba, pana si in castile mele :95. Nu se discuta gusturile, dar decat sa dau 1M$ si sa ascult miorlaielile alea... mai bine surzesc la un concert pe bune.

Daca esti in gasca proletarilor, poate e valabil. Daca insa ai inteles cum sta treaba cu banul fiecaruia, atunci o seara placuta!

Mircea, în România toți cei care au venituri peste medie, care știu să facă bani, au furat, au dat șpăgi, fac evaziune fiscală și nu respectă mercuriarul impus de proletari :96, că faci banii curat, gri, negri, ești în aceași oală. 

,  să nu mai vorbim că, cuvântul speculație pentru ei are un cu totul alt înțeles, poate că și cuvântul oportunitate, ce nu înțeleg mulți proletari..... in capitalism in primul rand trebuie să te intereseze întâi de tine ca individ, să iei tot pană rămâne osul alb, nu iei tu.... ia altul. 

Dacă le arăți unora facturi emise și încasate de firma ta, în valoare de 10000....25000 euro valoarea unei facturi.... tot te pun la zid, chiar dacă facturile sunt plătite exclusiv prin tranzacții bancare, când nu ai cum să faci evaziune fiscală, în ochii lor ești tot hoț, care nu plătește taxe și impozite, dacă le arăți un ordin de plată de TVA sau impozit pe profit, să zicem un TVA de 68000 lei pe lună.... tot ai furat ceva :rade:

Dacă ai o fundație sau ONG către care virezi lunar o sumă de bani, sumă care poate fi 2000...5000euro lunar, tot nu este bine, ești catolagat tot un îmbuibat care nu își împarte banii cu cei care stau cu ochii pe ceas și fix după 8 ore rup ușile locului de muncă, să ajungă cât mai repede la prima dugheană să înghită o bere la PET sau "o jumate" de alcool rafinat cât mai ieftin posibil. 

Despre mine mulți au spus și mai spun că fac și că dreg, dar putini știu că tot ce fac eu din electronică și nu numai.... pleacă către minim 100 de copii amărâți, asta o fac de mulți ani împreună cu alți "îmbuibați proști" care cheltuie bani pe mofturile lor. 

Mulți care îi judecă pe alții nu au dat niciodată o farfurie de mâncare sau o haină unui amărât fără să îl judece, pentru ei un amărât este doar un boschetar obligatoriu alcoolic. 

Omul este cea mai perfidă, dăunătoare, ucigașă, etc, etc, etc, specie de pe planetă. 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Ei, tu mai exagerezi acolo, însă tu trăiești in România si auzi ce auzi. Aici nu ma judeca nimeni si nici nu impresionez pe cineva cu un tricou Gucci (nu ca l-as avea). Cât de bine îmi e ca am lăsat toată mâncătoria asta in urma (timp si spațiu).

Prosti sunt peste tot. Aici discursul care ma seaca e când ii aud zicând ca e mai bine sa lucrezi pe salariul minim sau cât mai mic, ca nu mai ești obligat sa plătești taxe mari pe venit. Dar serviciile publice (scoli, spitale) cine le mai plătește??? Ca de avut vrem sa le avem.

In rest, sanatosi sa fim!

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 15 minute, Mircea a spus:

Ei, tu mai exagerezi acolo, însă tu trăiești in România si auzi ce auzi. Aici nu ma judeca nimeni si nici nu impresionez pe cineva cu un tricou Gucci (nu ca l-as avea). Cât de bine îmi e ca am lăsat toată mâncătoria asta in urma (timp si spațiu).

Prosti sunt peste tot. Aici discursul care ma seaca e când ii aud zicând ca e mai bine sa lucrezi pe salariul minim sau cât mai mic, ca nu mai ești obligat sa plătești taxe mari pe venit. Dar serviciile publice (scoli, spitale) cine le mai plătește??? Ca de avut vrem sa le avem.

In rest, sanatosi sa fim!

Traiul în România îmi ocupă tot timpul :85

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări