Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pacienti audiofili

Postări Recomandate

Chiar acum, merck a spus:

Cat l-ai taxat doar pentru mana de munca? (adica partea ta)

Clientul stie ca partea mea este de 250 euro. In realitate am castigat mai mult, aveam papucii care i-am montat pe cablu, e drept, toti de aceeasi culoare, negrii... 16 papuci la 25 lei bucata...de aia am matisat capetele cablurilor  cu fir textil colorat, nu aveam varnis termotractil de culori decente. La matisat am folosit culorile negru, gri inchis, albastru inchis, rosu inchis. Se asorteaza perfect cu negrul mufelor. Vopsitul in culoare negru-mat nu m-a costat,  eu la randul meu i-am reparat gratis o lampa de birou, am schimbat o mufa micro-USB.  Varnis aveam pe stoc, cablu l-am luat la alt pret decat era pe site...s-au mai adunat cativa banuti.

La cabluri am muncit vreo 6 ore, curatatul si lustruitul boxelor inca doua ore, timpul pierdut pe la croitorie, vopsitorie, la inscriptionarea laser am stat doua ore, o ora cand am negociat lucrarea, doua ore cand i-am dus boxele acasa, inca o ora sa-i trimit diferite link-uri, se cam aduna. Dar toate astea au fost facute in paralel cu alte treburi.

Clientul este multumit, cand mai aduna ceva bani o sa-mi aduca un Tesla B115, este magnetofonul lui de suflet,  vrea service total, eu nu am nimic impotriva sa-i iau banul.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, viobio a spus:

Unii vând cutii cu pământ, pe post de împământare

Eram prin clasa XI de liceu, cântam la chitara, amplificator facut de mine. Cum m-am priceput la vârsta aia, asa ca avea nitel brum, care "disparea" daca legam șasiul la pamânt. Prize cu impamântare nu prea erau atunci, legam de calorifer, de teava de apa, ce gaseam prin apropiere. Inainte de o seara dansanta, joia tineretului, ne-am pus instrumentele si cautam ceva pe post de impamântare. Ioc! De unde impamântare intr-o sala de festivitati! La un moment dat, vine un coleg: rezolv eu. Pleaca si vine peste câteva minute, cu un ghiveci de flori in brate! Am explodat toti in râs. Strict autentic! 

Dar...vad ca se poate! Mare minune si tehnica asta audiofila! Viobio, chiar nu le ride nimeni in nas?

Pai daca e pe aas, care cumperi, neamule, cutii cu pamânt pentru scule haudiofile? Le dau ieftin, ma multumesc cu 500 euro cutia!

Link spre comentariu

Dintre ei o sa gasesti aroganti in rest prosti gramada si ignoranti.

Ei daca citesc pe net ceva e sfant.

Imi explica unu ca vrea sa ia de la un faimos dealer audiofil din cluj sigurante audiofile care iti imbunatatesc sunetul cu 30 la suta. Ce sa ii explici ca n ai cu cine, scrie ca se aude diferenta deci e adevarat.

Prosti dinastia sunt mana cereasca pt un smecheras vanzator.

Link spre comentariu

Arogantii, ignorantii,prostii  gramada, fraieri, oricum le-ati spune, sunt POTENTIAL CLIENTI. Trebuie tratati curespect, iar daca au de cheltuit bani, cu atat mai bine.

Probabil este sub demnitatea voastra, dar eu sunt dispus oricand sa le iau banii, asa, usurel, cu bun simt, sa vina si alta data... nu iau si pielea de pe ei, iau doar camasa.

Link spre comentariu
34 minutes ago, flomar60 said:

...sunt și cămăși la 5000 E bucata...:rade:

Camasa la 5000 de euro bucata nu pupi decat daca ii vinzi un amplificator. Pentru ceva upgrade-uri nu poti sa te duci mai sus de o cravata sau un papion. 

Oricum, in functie de "show" (mai exact muzica de la acel show) trebuie asortatata camasa sau paionul! O data poate sa fie 250 de euro, alta data poate sa fie mai mult. Nu merge sa te duci tot timpul cu aceeasi cravata :57

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări